Πρίφτης:«Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε την Βιλερμπάν αλλά..»

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης», την Κυριακή 05/03 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Η προετοιμασία της ομάδας από την Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Κάμινγκς, ο Ντραγκίσεβιτς και ο Βασίλης Καββαδάς,

οι οποίοι δε θα αγωνιστούν στον κυριακάτικο αγώνα. Η αποστολή του Άρη, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, αποτελείται από τους: Τζάστιν Τζάκσον, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μάικλ Τζένκινς, Θόδωρος Ζάρας, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Τζαμόν Γκόρντον, Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Για την αξία του Παναθηναϊκού δε χρειάζεται να πούμε πολλά, είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε».

Συνεχίζοντας ο κόουτς του ΑΡΗ επισήμανε: «Για να σταθούμε ανταγωνιστικοί πρέπει να έχουμε τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης και να αποφύγουμε τη φθορά των φάουλ. Μπορεί στην άκρη του μυαλού μας να βρίσκεται ο κρίσιμος επαναληπτικός αγώνας με την Βιλερμπάν, όμως πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην αυριανή αναμέτρηση ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα