Το στοίχημα του Σαββάτου

Το γνωστό χορταστικό Σαββατιάτικο κουπόνι είναι και σήμερα... κοντά μας με τις ευκαιρίες του, τα λάθη του, τα σιγουράκια του και πάμε να τα δούμε, αρχίζοντας από τη Stoiximan.gr Basket League.

Κόροιβος - Απόλλωνας σε ματς κατηγορία... υπό προύποθέσεις. Με άσο, καθαρίζουν ουσιαστικά οι γηπεδούχοι και βράζουν στο ζουμί τους οι Πατρινοί. Με διπλό ανασαίνουν οι φιλοεξνούμενοι και νιώθουν τη γη να χάνεται οι γηπεδούχοι. Στο 1,50 ο άσος δεν παίζεται κι ας τον πιστεύουμε. Το όβερ

148,5 πιθανότερο στο 1,93.

Δόξα - Κολοσσός ωραίο διπλό στο 1,22. Βάρεσε διάλυση ο Δόξα, είναι σοβαρός ο Κολοσσός, το παίρνει το ματς.

Ρέθυμνο - Κύμη άσος του 1,29. Η κύμη καίγεται, αλλά το Ρέθυμνο έχει βρει ρυθμό με τον Βετούλα και είναι ακλόνητο φαβορί.

Προμηθέας - ΑΕΚ το 1,36 του διπλού δεν μας ψήνει. Πάμε με την γερή κόντρα, άσο με χάντικαπ 6,5 πόντων στο 1,85.

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα άσος του 1,17 και καλό οβεράκι στους 147,5 πόντους στο 1,87.

Πάμε στην Α2 που έχει ματσάρες. Το Ψυχικό - Παγκράτι στους 23,5 πόντους δεν παίζεται. Αλλά στο όβερ 149,5 για 1,87 παίζεται.

Δούκας - ΑΕΛ ξεκάθαρος άσος του 1,07. Παίζεται και με χάντικαπ 13,5 πόντους για 1,95. Δεν έχει λογική να είναι αουτσάιντερ.

Αμύντας - Καβάλα στο 1,10 ο άσος δεν έχει νόημα, το προσπερνάμε το ματς συνολικά.

Αρκαδικός - Αίολος θα ψάξουμε την έκπληξη του 2,10 στον άσο. Εχει γερή έδρα η Τρίπολη, κάνει υπερβάσεις εκεί μέσα, ο Αίολος δεν είναι και αχτύπητος.

Εθνικός - Ηρακλής δεν εμπνέει. Σε κάμψη ο Εθνικός, αλλά και ο Ηρακλής κάνει νερά αραιά και πού. Διπλό λέει η λογική αλλά όχι στο 1,29.

ΓΣΛ - Πεύκα δεν είναι για 1,57 ο άσος μόνο επειδή πήγε ο Σκαραφίγκας στη Λάρισα. Πιο πολύ για όβερ στο 147,5 για 1,87 θα πηγαίναμε.

Χολαργός - Φάρος ντερμπάρα για μεγάλα πράγματα. Να πας, να το δεις, να το χαρείς, να φύγεις. Οχι να παίξεις. Τρομερή φόρμα ο Χολαργός, τούμπανο και ο Φάρος. Καλά να περάσουν.

Πανιώνιος - Ηράκλειο τέλος, ισορροπείται στους 24,5 πόντους και αν δεν χαλαρώσει ο Πανιώνιος πάει παραπάνω και μας δίνει άσο για 1,80.

Μεσημεράκι όπως πάντα πιάνει δουλειά η Τουρκία. Μπεσίκτας - Καρσίγιακα άσος του 1,25 που τον βάζουμε κολώνα στα δελτία μας και... κορώνα στο κεφάλι μας.

Στα άλλα τρία ματς έχει τιμές που δεν πιάνουν ούτε το 1,20 και η μόνη επιλογήείναι να πάμε σε άσο χάντικαπ 16,5 πόντων τη Μπάνβιτ με τη Μπαλικεσίρ για 1,95.

Η Γερμανία έχει δύο συμπαθητικές περιπτώσεις του 1,40. Και το διπλό της Βόνης στην Τούμπιγκεν και τον άσο της Λούντβιγκσπμπουεγκ με τη Φρανκφούρτη. Οχι για πολλά, αλλά είναι δίκαιες οι τιμές για πιθανά σημεία.

Η Γαλλία έχει ενδιαφέρον ταμπλό σήμερα. Παρί - Βιλερμπάν στο 1,40 ο άσος είναι ο πιθανότερος, όχι ακλόνητος αλλά εκεί θα ακουμπήσουμε.

Πορτέλ - Ντιζόν πάμε με την γερή έδρα για 1,57 κι ας το περιμέναμε κάπως καλύτερο σε τιμή.

Λε Μαν - Ορλεάν δυνατός άσος στο μικρό 1,20 που αξίζει εμπιστοσύνης.

Και Νανσί - Στρασβούργο τέλος, δυνατά στο 1,35 του διπλού αφού είναι τεράστιες οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων.

Δύο ματς όπως συνήθως για την Ισπανία το Σάββατο. Τενερίφη - Ρεάλ ντερμπάρα και απορίας άξιο το 1,47 του διπλού. Αυτό είναι το πιθανότερο, αλλά όχι σε τέτοια τιμή.

Ανδόρα - Μανρέσα άνετο ασάκι του 1,11 που δεν αξίζει τον κόπο.

Παραδόξως αυτή την εβδομάδα έχει και δυο ματς η Ιταλία Σάββατο. Δύο ισοτιμημένους άσους του 1,25, από τους οποίους θα πάρουμε αυτόν της Σάσαρι με την Πιστόια και θα αφήσουμε ήσυχο το Τρέντο - Καζέρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα