Πρίφτης: «Με Γιάνκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Για την άνετη επικράτηση του Άρη στην Ναχαρίγια απέναντι στην Ιρόνι, μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο προπονητής των «κιτρίνων», προαννήγειλε τη συμμετοχή του Βλάντο Γιάνκοβιτς στο σπουδαίο ματς της Δευτέρας (7/11) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μην ξεχνώντας να κάνει αναφορά στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, είχαμε καλό

παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι δεν είναι αυτή η εικόνα της Ναχαρίγια. Έπαιζαν χωρίς τον βασικό πλέι μέικερ (Τιγκ) και το χρησιμοποιήσαμε αυτό. Ήμασταν επιθετικοί, το ξέραμε εξαρχής ότι είχαν πρόβλημα εκεί, γι’ αυτό και έκαναν τόσα λάθη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε ρεαλιστές. Είχαμε καλές στιγμές από το τρανζίσιον, είχαμε καλό μακρινό σουτ, κάποιες καλές συνεργασίες στο πέντε εναντίον πέντε. Οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου έκαναν το παιχνίδι πιο εύκολο για μας».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βλάντο Γιάνκοβιτς: «Είναι σκληρό παιχνίδι, έχουμε τρεις μέρες για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, απέναντί μας θα έχουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και μία από τις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βάλουμε στην ομάδα και το νέο πρόσωπο (Γιάνκοβιτς). Δυστυχώς μας λείπουν κάποιοι παίκτες, υποφέρουμε από τους τραυματισμούς από το ξεκίνημα της χρονιάς. Χάσαμε τον Τσαϊρέλη σήμερα, χάσαμε τον Καββαδά και οι αγώνες είναι πολύ κοντά, πρέπει να προσαρμοστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα