Πέφτει η αυλαία του Α’ γύρου

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει αύριο (19/01) η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ και τα παιχνίδια πλέον είναι κρίσιμα για όλες τις ομάδες. Ο Πανελευσινιακός θα υποδεχτεί τον ΚΑΟΔ, ενώ ο Άρης θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη

τον Κολοσσό. Ηλυσιακός και Περιστέρι θα τεθούν αντιμέτωποι σε ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας εντός έδρας.

Αναλυτικά τα αυριανά παιχνίδια…

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΟΔ
Στα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο ΚΑΟΔ μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο στον Ηλυσιακό. Το συγκρότημα του Γιώργου Καλαφατάκη, που παρέμεινε τελικά στον πάγκο του συλλόγου, θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος και απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας έχει μία πολύ καλή ευκαιρία. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι και ενδεχομένως πιο ανταγωνιστικοί από τις προηγούμενες αγωνιστικές. Πρόκειται για ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες.
Κλειστό: 2ο Κ.Γ. Ελευσίνας.
Ώρα: 16:00.
Κομισάριος: Γιάννης Μαύρος.
Διαιτητές: Ιωάννης Φούφης, Αλέξανδρος Ψαριανός, Γεώργιος Γεωργιάδης.

ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ
Ο Άρης έχει αρχίσει και βρίσκει τον εαυτό του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και απέναντι στον Κολοσσό θέλει τους δύο βαθμούς της νίκης, για να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά όπως τόνισε και ο Βασίλης Φραγκιάς, θα κάνουν ότι περάνει από το χέρι τους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Με τη φανέλα της ομάδας της Ρόδου, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Χερμπ Ποπ.
Κλειστό: Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.
Ώρα: 17:00 (ET-3).
Κομισάριος: Αναστάσιος Μούστος.
Διαιτητές: Χρήστος Χριστοδούλου, Αναστάσιος Μάνος, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Πρόκειται για ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ηλυσιακός, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να τις κάνει τρεις στην έδρα του απέναντι σε ένα βασικό αντίπαλο. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Γκάρισον, ο οποίος θα προσθέσει δύναμη στη ρακέτα της ομάδας των Ιλισίων. Από την πλευρά του, το Περιστέρι, έχει δείξει φέτος πως μπορεί να ανταγωνιστεί πολλές ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ και το ίδιο θέλει να κάνει και στο κλειστό των Ιλισίων. Αναμένεται να δούμε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι.
Κλειστό: Δημοτικό Γήπεδο Iλισίων.
Ώρα: 17:00.
Κομισάριος: Νίκος Κορασίδης.
Διαιτητές: Ηλίας Κορομηλάς, Δημήτρης Μπήτης, Βασίλης Μπίκας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ
Μετά από ένα καλό παιχνίδι στο κλειστό του ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος επιστρέφει στην έδρα του, προκειμένου να υποδεχτεί τον Ίκαρο Καλλιθέας, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί. Μάλιστα το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να κάνει το "δύο στα δύο" με Ίκαρο και ΚΑΟΔ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ενώ από την πλευρά του η ομάδα της Καλλιθέας θέλει να παρουσιαστεί για ακόμη ένα ματς ανταγωνιστικός. Απομένει να δούμε αν η αποχώρηση του Δημήτρη Αγγελόπουλου θα επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου.
Κλειστό: Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης.
Ώρα: 19:00 (ET-1).
Κομισάριος: Λευτέρης Ντίνος.
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Γεώργιος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα