Πεδουλάκης: "Βελτιωνόμαστε..."

Βελτίωση σε κάποια σημεία του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού είδε ο Αργύρης Πεδουλάκης στο παιχνίδι με την Αστάνα ενώ τόνισε ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια ουσιαστικά αποτελούν προπόνηση. Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου με το Ρέθυμνο, ενώ τόνισε ότι όσο αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ακόμα νωρίς ώστε να μπει σε διαδικασία συζήτησης για το μεγάλο ντέρμπι.

«Είχαμε κάποια πράγματα

που βελτιώσαμε στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλές στιγμές, λειτούργησε η άμυνά μας, αλλά σε μερικά πράγματα είμαστε πίσω. Είναι λογικό αυτό και εμείς θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα προπονητικά σε αυτά τα φιλικά και να δούμε τα λάθη μας. Είναι σαν προπόνηση αυτά τα παιχνίδια. Έτσι γίνεται. Είναι προπονητικά ματς για να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας σε καταστάσεις με την αντίπαλη ομάδα και τι θα πρέπει να διορθώσουμε».

Αναφορικά με τον αγώνα που έπεται με το Ρέθυμνο, σχολίασε: «Είναι διαφορετικός ο αγώνας με το Ρέθυμνο. Είναι επίσημος θεσμός το Κύπελλο. Εμείς θα κάνουμε ροτέσιον για να έχουμε κάποια παιδιά πιο φρέσκα και θέλουμε κάθε φορά να βελτιωνόμαστε».

Αναφορικά με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι ακόμα νωρίς για μας. Είμαστε 5 μέρες όλοι μαζί και εμείς θα μείνουμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Μετά μπορούμε να πούμε ότι θέλετε. Έχουμε και τη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ».

Σε ερώτηση για την προσαρμογή των νέων παιχτών, απάντησε: «Είμαι ευχαριστημένος από την επιθυμία τους. Προσπαθούν πάρα πολύ. Είμαστε πίσω στο αμυντικό κομμάτι, αλλά είναι κάτι που ακόμα το δουλεύουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε βελτίωση στην άμυνα».

Όσον αφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού και κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, όπου οι «πράσινοι» θα παίξουν με τους οπαδούς τους σε Κρήτη και Κύπρο, ανέφερε: «Γι’ αυτό ήταν επιλογή να πάμε να παίξουμε σε δύο μεγάλα νησιά με έντονο ελληνικό στοιχείο, για να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και να δουν την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, κάτι που δεν έχουν τις ευκαιρίες να το κάνουν. Είμαστε σίγουροι για τη φιλοξενία και στα δύο νησιά. Όμως, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, επειδή ο κόσμος δεν παίζει. Είναι δύσκολο το πρόγραμμά μας στον πρώτο γύρο γιατί δίνουμε ματς εκτός έδρας».

Τέλος, σε ερώτηση και πάλι για το ντέρμπι της πρεμιέρας στην Α1 με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ξεκαθάρισε: «Επιμένετε να είστε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από την πορεία μας και τη φιλοσοφία μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα