Παραιτήθηκε ο Παπανικολάου!

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηλυσιακό σάς είχαμε ενημερώσει πως επίκειται και τρίτη αλλαγή προπονητή ("Τρίτος στη σειρά"). Οι εξελίξεις μετά το τέλος της "μάχης" των "πρασίνων" μάς επιβεβαίωσαν πλήρως καθώς ο Δημήτρης Παπανικολάου ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού.

Ο νεαρός προπονητής αναφέρθηκε σε... τραγελαφικές καταστάσεις που βίωσε στα Ιλίσσια το τελευταίο διάστημα με χαρακτηριστικότερη την έλλειψη προπονήσεων την τελευταία βδομάδα, αλλά και σε... πρόσωπα - φαντάσματα που

ενώ δείχνουν ότι απέχουν από τς δρώμενα των "κιτρινόμαυρων" συνεχίζουν να κινούν τα  νήματα.

Παναθηναϊκός είχε πολλή ενέργεια. Πίεσε στην άμυνα, έτρεξε στον αιφνιδιασμό. Έφτασε σε άνετη επικράτηση. Πριν απ όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ικάρου που μας παραχώρησε το γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση τις τελευταίες ημέρες", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος συνέχισε ανακοινώνοντας την... παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού:

"Αυτό που ανακοίνωσα και στους παίκτες είναι ότι παραιτούμαι γιατί δεν μπορούν να συνεχιστούν αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν. Όσοι βρίσκονται από πίσω και τάχα απέχουν, πρέπει να εμφανιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αυτή την εβδομάδα καταφέραμε να κάνουμε μία προπόνηση. Κάποιοι άνθρωποι επίτηδες δεν βοηθούν την ομάδα. Υπάρχει έλλειψη βασικών πραγμάτων για να γίνει προπόνηση. Η δικαιολογία "Παπανικολάου" τελείωσε. Τετέλεσται!

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που από την έναρξη της προετοιμασίας δίνουν ό,τι έχουν, καθώς επίσης και τον πρόεδρο Γαμπιεράκη για τη βοήθειά του. Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ και αυτό κάνω με την παραίτησή μου. Ας αναλάβουν τώρα και οι άλλοι τις δικές τους. Χθες το βράδυ με ενημέρωσε ο πρόεδρος πως οι φίλοι του Ηλυσιακού στο ποδόσφαιρο τού ζήτησαν αποχωρήσω από την ομάδα για να πάει καλύτερα. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε από την έναρξη της σεζόν. Τώρα που αλλάζει ο προπονητής ίσως είναι για το καλύτερο", και κατέληξε:

"Αυτό το διάστημα που έμεινα στην Α1 σας απασχόλησα πάρα πολύ. Τσακώθηκα με πολύ κόσμο. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, που αγωνιζόμουν είχα μάθει να έχω καθαρό το κούτελο. Δεν μπορούσα να δουλέψω με τελεσίγραφα σε μία κατάσταση μπουρδέλο. Από την πρώτη μέρα δουλεύω διαρκώς και κάνω ό,τι μπορώ".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μπέμπης δήλωσε: "Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κάναμε μία προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τους προπονητές μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε, πλέον, το επόμενο παιχνίδι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα