Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ 48-72

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου παίζοντας άμυνα για σεμινάριο και έχοντας σε πολύ καλή μέρα όλους τους παίκτες της δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανελευσινιακό, του οποίου και επικράτησε εκτός έδρας με 72-48.

Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Με σκληρή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση

πήραν γρήγορα διψήφια διαφορά (11-22 στο 10'), την οποία και διατήρησαν με χαρακτηριστική άνεση μέχρι το τέλος.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και το κατέδειξε με την παρουσία του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έτσι, ο δείκτης της διαφοράς μεγάλωνε λεπτό με το λεπτό με το νταμπλ σκορ (24-48) του ημιχρόνου να αποτελεί ενδεικτικό της εικόνας του παιχνιδιού.

Η επανάληψη είχε μετατραπεί σε… αναγκαίο κακό και για τις δύο ομάδες αφού οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα αδυνατούσαν να κάνουν το παραμικρό. Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε την επίδειξη δύναμης, με το τελικό 72-48 να δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, εν αντιθέσει με τους "σταχυοφόρους", οι οποίοι καλούνται να βελτιωθούν σημαντικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 24-48, 32-58, 48-72.

Σε λίγο περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα