«Κίνητρο η επιστροφή στο ΟΑΚΑ»

19:03 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Επιπλέον κίνητρο χαρακτήρισε ο Ίαν Βουγιούκας μία ενδεχόμενη επιστροφή -ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού- στο ΟΑΚΑ, εφόσον η Ούνιξ Καζάν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της Ευρωλίγκας μέσω των προκριματικών. «Το ταξίδι μου στην Ούνιξ Καζάν άρχισε νωρίς το καλοκαίρι, όταν ήρθα στη Ρωσία με τον φίλο μου και πρώην συμπαίκτη μου στον Παναθηναϊκό,

Κώστα Καϊμακόγλου. Οι δυο μας πήραμε μία απόφαση ζωής, όταν επιλέξαμε να υπογράψουμε στην Ούνιξ υπό κάποιες έννοιες ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς», έγραψε ο Ίαν Βουγιούκας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, για να συμπληρώσει: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό για εμένα, αφού είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε ομάδα εκτός Ελλάδος».

«Αν προκριθούμε, θα τοποθετηθούμε στον ίδιο όμιλο με την πρώην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, άρα αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εμένα και τον Κώστα. Θα είμαστε χαρούμενοι να αγωνιστούμε πάλι στο ΟΑΚΑ, αφού έχουμε κάποιες πολύ καλές αναμνήσεις σ' αυτό το κλειστό και θέλουμε να προσθέσουμε κι άλλες», κατέληξε ο Έλληνας σέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα