"Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου"

Ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του, δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, στη σημερινή Media Day του Ολυμπιακού. Ο Ελληνας σέντερ έμοιαζε ανυπόμονος για την έναρξη της σεζόν, πατώντας παράλληλα στη γη, υποστηρίζοντας ότι θέλει να φτάσει ψηλότερα μέσω της ομάδικής δουλειάς.

Αρχικά, τον ρωτήσαμε για το αν θεωρεί πιο δύσκολη την προετοιμασία του Ολυμπιακού

από εκείνη της Μπιλμπάο, της οποίας τη φανέλα φόρεσε τα προηγούμενα χρόνια: "Εχουν αρκετές ομοιότητες, κυρίως στα σημεία που αφορούν στην ταχύτητα του παιχνιδιού, όμως στον Ολυμπιακό έχεις να αντιμετωπίσεις στις προπονήσεις πιο ποιοτικούς παίκτες, κάτι που κάνει την προετοιμασία πιο δύσκολη και εσένα καλύτερο".

Οσο για τα συναισθήματα που του γέννησε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό: "Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Οταν σου κάνει πρόταση ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν μπορείς να πεις όχι. Ξέρω ποια φανέλα φοράω και το μόνο που υπόσχομαι είναι να δουλέψω σκληρά".

Σχετικά με το πως φαντάζεται τον εαυτό του στο τέλος της επόμενης σεζόν, είπε: "Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Είμαι παίκτης ομάδας. Θα είμαι χαρούμενος αν έχουμε πετύχει τους στόχους μας και αν μέσω της ομαδικής δουλειάς έχω καταφέρει να διακριθώ και να καθιερωθώ".
.

Keywords
Τυχαία Θέματα