ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η επόμενη μέρα

Αμεσα δουλειά πιάνουν στον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες και από εβδομάδα μετά το τρίημερο του Αγίου Πνεύματος. Οι Αγγελόπουλοι θέλουν να τελειώνουν γρήγορα και μέχρι τέλη Ιούνη τα θέματα της ομάδας. Αρχικά ο Ολυμπιακός κρατάμε ότι είναι στην άμεση κόντρα με την ΕΟΚ και τον Βασιλακόπουλο επιζητώντας αλλαγές σε σημαντικά ζητήματα όπως η ΚΕΔ

και γι αυτό θα τραβήξει το θέμα με την Εθνική και τους παίκτες. Πως θα πορευθεί την νέα σεζόν η ομάδα;

Στο ίδιο πλάνο. Δηλαδή το μπάτζετ πάνω κάτω το ίδιο και με έλληνες παίκτες στην πρώτη γραμμή. Το πρώτο θέμα είναι αυτό του προπονητή . Ο Μπαρτζώκας έχει άριστη σχέση με τους Αγγελόπουλους και αισθάνονται ήσυχοι μαζί του σε πολλά θέματα. Όμως έχει χρεωθεί την αποτυχία στην Ελλάδα δύο χρόνια και ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το θέμα του είναι ανοιχτό και αποφάσεις θα υπάρξουν μετά την συνάντηση μαζί του. Εχει και συν και πλην ο έλληνας τεχνικός. Πάντως στον Ολυμπιακό ξεκινάνε από το θέμα προπονητή. Αν δεν μείνει ο Μπαρτζώκας υπάρχουν πολλές σκέψεις στο ίδιο επίπεδο όμως. Από τον Κατσικάρη μέχρι τον Σφαιρόπουλο που θα είναι μια ίδια λύση με τον Μπαρτζώκα(αμφότεροι από τον Πανιώνιο) και στα ίδια κασέ και υπάρχει ακόμα και το σενάριο προώθησης του Μίλαν Τόμιτς που είναι και αγαπητός και αποδεκτός από τον κόσμο.

Δέυτερο κεφάλαιο ο Σπανούλης. Στον Ολυμπιακό δεν το συζητούν καν καθώς έχει συμβόλαιο. Αν έρθει πρόταση από την Εφές όπως λέγεται θα τα βάλουν κάτω όπως έκαναν και με τον Παπανικολάου και θα δουν. Και ανάλογα και με τον προπονητή. Για τον Περπέρογλου θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης αλλά στα φετινά επίπεδα το πολύ και έτσι δύσκολα θα μείνει με τους τούρκους να δίνουν πολλά.

Στο αγωνιστικό πλάνο στον Ολυμπιακό θα πάνε με Σπανούλη,Μάντζαρη,Σλούκα,Κατσίβελη και έναν αντί -Λο (εκτός αν είναι καλά και μείνει με λιγότερα χρήματα). Και ακούγεται ήδη ο Ντιλένι της Μπάγερν που έχει υπάρξει λέγεται επαφή ήδη. Στο 3 θα πάνε με Παπαπέτρου-Λοζέσκι και πιθανότατα και ένας έλληνας ή ξένος στο 2-3 για κάλυψη(Βασιλειάδης;) . Στους ψηλούς έχουν συμβόλαια Πρίντεζης-Ντάνστον. Είναι οι έλληνες Αγραβάνης (θα προωθηθεί) και Καββαδάς και θα έρθουν ένας ή δύο αμερικανοί ανάλογα με το αν μείνει(θέμα προπονητή) ο Πέτγουεϊ. Στους ξένους κοινώς(θα γίνει προσπάθεια και για Χάινς ανάλογα με το τι θα κάνει η ΤΣΣΚΑ) ο Ολυμπιακός θα πάει με Λοζέσκι, Ντάνστον, τον αντί-Λο και ίσως τον Πέτγουει και ένα 5αρι ακόμα. Και πάιζει μια θέση ακόμα ή δύο(αν φύγει ο Πέτγεουι για κάτι καλύτερο στο 4) και ίσως φέτος μείνει και μια θέση κενή. Αν φύγει ο Σπανούλης φυσικά αλλάζει ο σχεδιασμός. Συνεπώς υπομονή μέσα στον μήνα βασικά για προπονητή και μετα όλα τα άλλα με τον Ολυμπιακό να έχει τις βάσεις του όμως ήδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα