Ομπράντοβιτς : «Ποτέ δεν θα είναι εύκολο με τον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για μια ακόμα φορά για τον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι ποτέ δεν θα είναι εύκολο όταν θα τον αντιμετωπίζει.

Για το πώς αντιμετωπίζει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολο και δεν μου αρέσει αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή».

Για τη σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα. Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και χαίρομαι πολύ που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Ευχομαι σε εκείνο και τον Παναθηναϊκό

τα καλύτερα».

Σχετικά με την Φενέρ ανέφερε: «Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει ότι αυτή είναι η ομάδα που θέλω να βρίσκομαι. Είμαστε ακόμη στο Top 16 και πάντα στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ολα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα».

«Είναι απλά ένα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει την απαιτούμενη ποιότητα, ώστε να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες» κατέληξε αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό.

Λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου ο Ομπράντοβιτς είχε δηλώσει: «Ήταν ένας σκληρός αγώνας, όπως τον περιμέναμε. Έτσι θα είναι όλα τα ματς στο Top-16. Αρχίσαμε εξαιρετικά το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια ξεχάσαμε πως έχουμε τον Παναθηναϊκό απέναντί μας, μια σπουδαία ομάδα με χαρακτήρα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά αντιδράσαμε σωστά. Παίξαμε καλό μπάσκετ στο τέλος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που έκανε έναν πολύ καλό αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα