Ο Βεζένκοφ αποχαιρετά

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ υπέργραφε συμβόλαιο με τον Αρη, όλοι γνώριζαν λίγο πολύ πως ο βασικός λόγος που παρέμεινε στην ομάδα ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου. Τη στιγμή που ο Αγγέλου κούνησε μαντήλι για χάρη της Αναντολού Εφές, άρχισε ουσιαστικά και η αντίστροφη μέτρηση όσον αφορά το αντίο του "μικρού". Αυτό επιβεβαίωσε κι ο εκπρόσωπος του νεαρού, Νίκος Λώτσος, που τόνισε πως δύσκολα θα παραμείνει ο Βεζένκοφ στον Αρη, ενώ ο Βούλγαρος κατά πάσα πιθανότητα δε θα

δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ, σε αντίθεση με τον Λευτέρη Μποχωρίδη που μάλλον θα το κάνει.

Αναλυτικά είπε: "Ο Βεζένκοφ πολύ δύσκολα θα μείνει στον Άρη γιατί πριν δοκιμάσει για το ΝΒΑ και το ντραφτ θα πρέπει να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και σε μια επιπλέον ευρωπαϊκή διοργάνωση και παραδέχθηκε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει κρούσεις ομάδων υψηλού επιπέδου εκτός Ελλάδας. Πρόκειται για καλές προτάσεις. Οπότε καταλαβαίνεται ότι θα κάνει το επόμενο βήμα άμεσα".

Για τον Μποχωρίδη είπε: "Κατά πάσα πιθανότητα θα δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ για να τεστάρει τις δυνατότητές του στην αγορά και το ΝΒΑ καθώς λόγω ηλικίας δεν έχει το πρόβλημα που έχει ο κατά μία χρονιά νεότερος, Βεζένκοφ. Αυτό δεν είναι σίγουρο και δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει σίγουρα από τον Άρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα