Ο ρόλος της «Μπάρτσα» στην υπόθεση Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι προς αναζήτηση ομάδας, καθώς εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν από τους Ντένβερ Νάγκετς, με τον ίδιο να σκέφτεται έντονα την επιστροφή του στην Ευρώπη. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στην Μπαρτσελόνα, αλλά σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, έφτασε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα το προσύμφωνο μεταξύ του Παπανικολάου και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα πάντα
με το ίδιο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στον Παπανικολάου 350.000 ευρώ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και 3.5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η στάση των Καταλανών. Η ισπανική εφημερ=ίδα εκτιμά πως το σενάριο που επικρατεί αυτή τη στιγμή, είναι να «ματσάρει» η Μπαρτσελόνα τα χρήματα που προσφέρει στον Παπανικολάου ο Ολυμπιακός και, είτε να τον κρατήσει είτε να προσπαθήσει να τον πουλήσει.

Σε περίπτωση πάντως που η Μπαρτσελόνα κρατήσει τον Παπανικολάου, τότε ο Στράτος Περπέρογλου θα οδηγηθεί στην έξοδο από την ομάδα, με τον Ολυμπιακό να καραδοκεί προκειμένου να τον φέρει πίσω στο λιμάνι. Σε κάθε περίπτωση η τελική έκβαση της υπόθεσης θα γίνει γνωστή πιθανότατα τη Δευτέρα (18/01), καθώς οι "Μπλαουγκράνα" φαίνεται να έχουν ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν θα εξαντλήσουν τη διορία της μιας εβδομάδας που έχουν, αλλά θα γνωστοποιήσουν την απόφαση τους μέχρι το το βράδυ της Δευτέρας (18/01) . Στο "στρατόπεδο" των "ερυθρολεύκων" επικρατεί αισιοδοξία για θετική κατάληξη και πλέον αναμένουν και την τελική απάντηση Καταλανών, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στην ομάδα, έπειτα από δυόμισι χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα