Β' Εθνική (Νότος): Crash test κορυφής στο Ηράκλειο...

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχει το Ηράκλειο το οποίο φιλοξενεί στα «Δυο Αοράκια» τον πολύ δυνατό Πανελευσινιακό, ο οποίος με την σειρά του ψάχνει ένα μεγάλο διπλό, ώστε με την σειρά του να πιάσει κορυφή. Και όλα αυτά από την στιγμή που ο Ιωνικός δεν αγωνίζεται, καθώς η αναμέτρηση του με τον Εργοτέλη αναβλήθηκε με τους φιλοξενούμενους να μην δύναται να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Με νίκη θέλει να

συνεχίσει και ο Πανιώνιος, ο οποίος φιλοξενείται στον γειτονικό Άγιο Δημήτριο από τον δυνατό Κρόνο, ενώ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται και στο Κορωπί, όπου η τοπική ομάδα μετά το μεγάλο διπλό στο «Σαλούν» επί του Παπάγου, φιλοξενεί τον φιλόδοξο Φιλαθλητικό. Μιλώντας για «Σαλούν» να συνέλθει θέλει ο Παπάγου, ο οποίος φιλοξενεί του ουραγό Προμηθέα Χαλανδρίου, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τους «Στρατηγούς», κυρίως για την ψυχολογία τους.

Σε απόσταση βολής από την κορυφή θέλει να παραμείνει και ο Αμύντας που φιλοξενείται στο κλειστό της οδού Αρτάκης από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης που ψάχνει για νίκη σωτηρίας, ενώ το ίδιο ψάχνει στο κλειστό της «Κοκκινιάς» η Νίκη Αμαρουσίου απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Ένωσης Ιλίου. Τέλος, καθοριστικό παιχνίδι αναφορικά με το μέλλον του στην κατηγορία δίνει ο Έσπερος που φιλοξενεί στην Πάτρα τον Χολαργό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γ. Παπασιδέρης 17.00 Κορωπί-Φιλαθλητικός Θεονάς-Θεοδωρόπουλος (Μουζάκης Στ.)

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Προμηθέας Χαλ. Παπαθανασίου-Ραχιώτης (Πετρίδης)

ΔΑΚ Νίκαιας (κθ) 17.00 Ιωνικός Ν-Εργοτέλης Φάκαρος-Νάστος (Ηπιώτης) - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος Αγ. Δημ.-Πανιώνιος Αποστολίδης-Μπούκας (Μπούρνας)

Ν. Σμύρνης 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Αμύντας Καραβίτης-Καρδάρης (Τζουβάρας)

Δύο Αοράκια 17.00 Ηράκλειο-Πανελευσινιακός Κοτσιμπός-Θεοδώρου (Μαγκανάς)

2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου 17.00 Νίκη Αμαρουσίου-Ένωση Ιλίου Ζακεστίδης-Μηλαπίδης (Ζερβούδης)

Π. Αλεξιώτισσας 17.00 Έσπερος-Χολαργός Μαντήλας-Λιότσος (Ρόζης)

Keywords
Τυχαία Θέματα