Το στοίχημα της Κυριακής

Ισπανία και Ιταλία μονοπωλούν το σημερινό στοιχηματικό ενδιαφέρον αφού εκεί γίνεται το κυρίως μέρος των αγωνιστικών.


Αρχίζοντας από την Ισπανία που έχει τζάμπολ από το μεσημέρι, βρίσκουμε το Βαλένθια - Σαραγόσα σε έναν προφανέστατο άσο του 1.06 που μας ωθεί αναγκαστικά σε... ψάξιμο του χάντικαπ. Θα επαναλάβουμε το γνωστό για το "τρένο" της Βαλένθια. Ειδικά εντός, νικάει όσο θέλει. Το 15,5 καλύπτεται άνετα, αν δεν πέσουμε στην εξαίρεση της χαλάρωσης. Παίζεται πάντως.


Το Μπανταλόνα - Λαμποράλ είναι ένα διπλό του 1.33 που ίσως πρέπει να προσπεράσουμε περιμένοντας να δούμε

αν οι Βάσκοι είναι σε περίοδο κάμψης. Λογικό φαβορί, απλά εκφράζουμε κάποιες ενστάσεις.


Ασος για τη Μούρθια του Κατσικάρη εντός με την Εστουδιάντες και πιθανότατη η κάλυψη του χάντικαπ των 10,5 πόντων. Ισως πιο σίγουρο από σημείο το όβερ 158,5 σε δύο επιθετικές ομάδες.


Μάλαγα - Χιπουσκόα άλλος ένας σίγουρος αλλά... τιποτένιος άσος αν παιχτεί σκέτος. Εχει νόημα και με χάντικαπ, αφού η Μάλαγα σε απλά καλή μέρα, ξεπρνάει άνετα τους 13,5 πόντους διαφοράς.


Ντέρμπι έχουμε στο Μανρέσα - Μπλμπάο και θα πάμε με τον άσο του 1.85 αφού η Μπιλμπάο έδειξε και στην Ευρώπη ότι... ρετάρει λίγο τελευταία.


Το Φουνελαμπράδα - Ρεάλ είναι ένα μικρό διπλό που δεν παίζεται σκέτο, αλλά και το χάντικαπ των 9,5 πόντων μοιάζει οριακό.


Στο Γκραν Κανάρια - Μπαρτσελόνα τέλος, η πρόταση είναι να ανοίξουμε το πλοενέκτημα των γηπεδούχων στους 11,5 πόντους και να πάρουμε τον άσο του 1.44.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει ο άσος της Μπρίντιζι επί της Πιστόια σε απόδοση 1.47 και είναι το ισχυρότερο σημείο.


Το Βανόλι - Σάσαρι είναι... τριπλή, αλλά το όβερ έστω και στο ψηλό σύνολο των 158,5 πόντων έχει καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.


Στο Βενέτσια - Μπολόνια, αν ανοίξουμε λίγο το χάντικαπ και πάμε σε ένα διπλό των 15,5 πόντων, βρίσκουμε μια συμπαθητική και αρκετά ασφαλή απόδοση του 1.44.

Στην Γερμανία υπάρχει ένα ματς και... δύο προπονήσεις. Στο... ματς θα ρισκάrουμε τον άσο της Βόννης επί της Oυλμ σε απόδοση του 1.83 και στις... προπονήσεις της Μπάμπεργκ και της Μπάγερν, όποιος έχει έμπνευση ας ασχοληθεί με χάντικαπ που ξεπερνούν τους 20 πόντους.

Στη Γαλλία θα πάρουμε τον άσο του φορμαρισμένου Στρασβούργου επί της Ντιzόν, σκέτο για σιγουριά στο 1.29 αλλά παίζεται και με το χάντικαπ των 6,5 πόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα