Ο κλεισμένος Βεζένκοφ, ο Μποχωρίδης και ο… Παππάς!

Για πολλοστή φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για ελληνικό και νεανικό Παναθηναϊκό και πλέον ο πρόεδρος της ΚΑΕ περνά από τα λόγια στις πράξεις ώστε να χτιστεί κομμάτι-κομμάτι η ομάδα της νέας σεζόν και όχι μόνο!

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ήδη οι νταμπλούχοι, με τη συνεργασία διοίκησης και του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχουν στρέψει το βλέμμα κι έχουν… απλώσει δίχτυα προς διάφορες κατευθύνσεις, με μία εξ αυτών να είναι προς… Θεσσαλονίκη

μεριά. Συγκεκριμένα στο δίδυμο του Αρη, Αλεκσάνταρ Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη, οι οποίοι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες κατευθύνονται… προς ΟΑΚΑ.

Οι δύο τους πάντως είναι ξεχωριστές, αλλά ταυτόχρονα αλληλένδετες περιπτώσεις… Το αλληλένδετο οφείλεται στον μάνατζερ που τους εκπροσωπεί, ο οποίος από το «καλημέρα» σχεδόν που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τα ηνία της ΚΑΕ το 2012, βρέθηκε στην αντίπερα όχθη, εξαιτίας της αποχώρησης του συνόλου των παικτών που έπαιζαν έως τότε στον Παναθηναϊκό και τους οποίους εκπροσωπούσε (Μπατίστ, Βουγιούκας, Καϊμακόγλου, Περπέρογλου).

Από εκεί και πέρα, έχουμε και λέμε… Ο Βεζένκοφ έχει μπάι άουτ στο συμβόλαιό του, ύψους 250.000 ευρώ, το οποίο οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να καταβάλουν στον Αρη, ωστόσο το έτερο σκέλος έχει να κάνει με τη συμφωνία με τον ίδιο τον Βούλγαρο (με κυπριακό διαβατήριο) παίκτη. Θεωρητικά, ο εκπρόσωπός του είναι εμπόδιο, αλλά οι νταμπλούχοι έχουν πρόθεση να τον παρακάμψουν και θα το πετύχουν, με… πατρική βοήθεια και συγκεκριμένα του Σάσο Βεζένκοφ, ώστε ο 19χρονος πολυσύνθετος φόργουορντ του Αρη να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Οσο για τον Μποχωρίδη, τα πράγματα είναι κατά τι διαφορετικά, αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάι άουτ στο συμβόλαιό του με τον Αρη και άρα οι «κίτρινοι» μπορούν να βάλουν όποια τιμή θέλουν για να τον θέσουν προς πώληση. Ο Παναθηναϊκός συζητά για την αγορά του, ωστόσο εξετάζεται η περίπτωση να μην είναι (μόνο) με μετρητά, αλλά και έμψυχο αντάλλαγμα! Σαφώς και ο Αρης έχει ανάγκη τα χρήματα ως ΚΑΕ, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε... παραχώρηση άσου των «πράσινων» και δη του Νίκου Παππά!

Ο 24χρονος γκαρντ στην πρώτη του χρονιά στο ΟΑΚΑ δεν κατάφερε να φανεί, όντας στον πάγκο, είτε με Πεδουλάκη, είτε με Αλβέρτη και υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να πάει στο «Nick Galis Hall» ως δανεικός ή με κανονική μεταγραφή, ώστε να κατηφορίσει ο 20χρονος Μποχωρίδης. Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν…

Keywords
Αναζητήσεις
η μη μεταγραφη του βεζενκοφ, βεζενκοφ μεταγραφη
Τυχαία Θέματα