Κέρασε... αγγλικό τσάι

Mαθαίνει πώς... να μην χάνει ο Αρης του Δημήτρη Πρίφτη, με τους "κίτρινους" να περνούν από την Δράμα (70-74) μετά από μία αναμέτρηση "ευγενικής χορηγίας" του Αντεγκμπόγιε. Ο 27χρονος Αγγλονιγηριανός, πρώην γκαρντ της Κηφισιάς, που ήρθε... για να μείνει στο Αλεξάνδρειο, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς αποτελούσε μόνιμο πρόβλημα στην άμυνα του μαχητικού ΚΑΟΔ. Μαχητικοί, λοιπόν, οι γηπεδούχοι, αλλά την ώρα

που ο αρχηγός τους, ο Ζάρας, ζητούσε την έξτρα χείρα βοηθείας, δεν την έβρισκε πουθενά, ούτε καν από τους ξένους. Κάτι που, σαφέστατα, βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον ΚΑΟΔ για το περιθώριο αντικαταστάσεων στο ρόστερ. Από την άλλη, ο Αρης πανηγυρίζοντας την σημαντικότατη -πέρα για πέρα- νίκη, αποδεικνύει πως εκτός από ομάδα, παράλληλα, προσπαθεί να φτιάχνει και χαρακτήρα, ακόμη και όταν δεν θα τα κάνει όλα μόνος του ο Βεζένκοφ. Kαι αναμφίβολα, οι φιλοξενούμενοι, μετά τις τελευταίες δικαστικές περιπέτειες, είχαν κι έχουν ανάγκη από επιτυχίες, ώστε να υπάρξει τόνωση του ηθικού. Για την ώρα, ο Αντεγκμπόγιε εξακολουθεί να... κερνά αγγλικό τσάι, ζεσταίνοντας τους οπαδούς της ομάδας του.

Δεκάλεπτα: 10-14, 31-34, 46-58, 70-74.

ΚΑΟΔ (Κώστας Μέξας): Σλαφτσάκης 4, Βασόγιεβιτς 5, Τζόνσον 2, Γεωργάκης, Ατκινς 8, Οντομ 2, Σπυριδωνίδης 5 (1), Μισέλ 7, Ζάρας 26 (4), Λο 9 (1), Χρυσικόπουλος 2.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Πρίφτης): Πάσαλιτς, Γκίκας 6 (1), Ριντ 9 (1), Τόμας 12 (3), Βεζένκοφ 13 (1), Νέιμικ 12, Μούρτος 3, Σίμτσακ 2, Αντεγκμπόγιε 17 (2).

Keywords
Τυχαία Θέματα