Καλά έκαναν!

Η θέση μου; Μιλάω για εμένα και όχι συνολικά για το Basketblog.gr καθώς έχουμε πολυφωνία και γι αυτό άλλωστε ξεχωρίζουμε και από πολλούς... τηλεκατευθυνόμενους και ο καθένας έχει την δική του γνώμη και στην αρθρογραφία μας ακόμα που πολλές φορές ειναι εντελώς διαφορετική. Οι Σχινάς, Καρακατσούνης και Κ. Πουρσανίδης λοιπόν καλά έκαναν και διέκοψαν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη στην 4η περίοδο στην Πυλαία και είπαν αν δεν αδειάσει η Πυλαία το ματς διακόπτεται.

Και

αυτό καθώς έπεσε μια κροτίδα από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό πρέπει να γίνεται χωρίς συζήτηση και ερωτήσεις από εδώ και πέρα παντού όμως και οχι επιλεκτικά. Είτε στο ΟΑΚΑ, στο ΣΕΦ, στην Πυλαία,στο Παλέ. Παντού και πάντα κάθε επικίνδυνη συμπεριφορά πρέπει να οδηγεί σε άμεση διακοπή της αναμέτρησης. Οχι να περιμένουμε να δούμε αν ...πέθανε κανείς για να διακοπεί ένας αγώνας. Θα πει κανείς το κλασικό τι φταίει η ομάδα; Η απάντηση είναι απλή όμως. Ας πρόσεχε η ομάδα . Ας πρόσεχε και ας έπαιρνε μέτρα καθώς στο σπίτι της ειναι.

Η δεύτερη ερώτηση είναι η κλασική "για έναν ή για 10 χούλιγκαν την πληρώνουν και οι άλλοι". Οπότε να μένουν όλα ως έχουν και επειδή είναι και 10 μόνο να τους αφήνουμε να οπλοφορούν κιόλας μήπως; Υπάρχει λογική; Οταν όμως βλέπουν ότι η αγαπημένη τους ομάδα θα πάει άπατη και άκλαφτη και θα φάνε και ξύλο όχι από την αστυνομία αλλά απ όσους προστατεύουν την ομάδα τι γίνεται; Θα κάνουν τα ίδια; Μέχρι λοιπόν να ..σκοτωθεί κάποιος αθώος εγω εκτιμώ ότι πρέπει με την 2η φορά που γίνει κάτι μέσα στο ματς και δεν εννοώ κάτι χοντρό αλλά έστω αντικείμενα απλά, διακοπή και σπίτι τους όλοι αν δεν αδειάζουν οι κερκίδες. Και σταδιακά να με θυμηθείτε θα αρχίσουν να μειώνονται αυτές οι συμπεριφορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα