Και επίσημα η Γούβα το σπίτι του Πανελευσινιακού

Στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευσίνας μεταφέρθηκαν τα γραφεία του Πανελευσινιακού και έτσι όλη η ομάδα θα βρίσκεται κάτω από κοινή στέγη, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε αυτό το γυμναστήριο όλοι οι παράγοντες, οι παίκτες και οι προπονητές περνούν το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής τους. Κι όμως τόσα χρόνια τα γραφεία του Συλλόγου ήταν αλλού και το παράδοξο έλεγε να φεύγουν όλοι για να ξαναβρεθούν εκεί. Πάντα όμως όλοι ήξεραν ότι αν ήθελες να βρεις σίγουρα τη Διοίκηση του Πανελευσινιακού τότε έπρεπε να πας

από το γήπεδο!

Μιας και οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι, για μικρές ή μεγάλες πολυτέλειες, η Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να μετακομίσουν τα γραφεία εντός του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου της Ελευσίνας, στη δική μας Γούβα!

Η ακριβής νέα διεύθυνση είναι:

2o Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας (Γούβα) Ηρώων Πολυτεχνείου 106, 19200 Ελευσίνα (Δίπλα στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού - ΔΕΗ)

Νέο τηλέφωνο: +30210 5545158
Νέο νούμερο fax: +30 210 5545193

Οι αναμνήσεις από τα παλαιά γραφεία του Πανελευσινιακού θα είναι πάντα έντονες. Εκεί ξεκίνησαν οι εξορμήσεις για το τρένο της ανόδου των κατηγοριών, εκεί υποδέχθηκε ο Σύλλογος μεγάλους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του κι εκεί πέρασαν ατελείωτες ώρες όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έφτιαξαν το οικοδόμημα που λέγεται "μπασκετικός Πανελευσινιακός"!

Εκεί, όπως είπε κάποιος έπεσαν...many τζίφρες!!!

Πλέον η Γούβα είναι κι επίσημα το πραγματικό σπίτι της Οικογένειας του Πανελευσινιακού. Εκεί θα μας βρείτε, στα γραφεία, στο παρκέ, στις εξέδρες, σε κάθε γωνιά του!

Keywords
Τυχαία Θέματα