«Εμπόδια» εκ… Ρεθύμνου στον δρόμο του Ηρακλείου

Μεγάλη ένταση επικρατεί εσχάτως στο μπάσκετ της Κρήτης, με τους ψίθυρους που ακούγονταν εδώ και αρκετό καιρό να γίνονται πλέον… κραυγές και να βγαίνουν και στη δημοσιότητα, όπως φαίνεται και σήμερα στον τοπικό Τύπο.

Το Ηράκλειο έχει καταθέσει την υποψηφιότητά του για την μία κενή θέση στην Α1 και στην πόλη είναι πεπεισμένοι και… με στοιχεία πλέον ότι ο μεγαλύτερος πολέμιος της προσπάθειάς τους είναι ο ισχυρός άνδρας του Ρεθύμνου και με ισχυρό ρόλο

στον ΕΣΑΚΕ και όσα αυτός μπορεί να συνεπάγεται, Κωστής Ζομπανάκης.

Όπως ισχυρίζονται οι Ηρακλειώτες, ο μηχανισμός που έχει στηθεί διασπείρει ψέματα για την δυναμική του δικού τους φακέλου, προς τέρψιν των έτερων υποψηφίων που έχουν βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο.

Οσο για το… παρασύνθημα, αφού με μια απλή προσέγγιση δεν βρίσκει κάποιος τον λόγο που το Ρέθυμνο δεν θέλει το Ηράκλειο, το ανακαλύπτει κάποιος με προσεκτική μελέτη όσων έχουν αρχίσει να γράφονται και να ακούγονται στο Ηράκλειο. Ότι το εγχείρημα των CretanKings δηλαδή μιας ομάδας για όλο το νησί δεν πέτυχε και επειδή μάλιστα έχει… κρυώσει ακόμα και στο ίδιο το Ρέθυμνο, αν εμφανιστεί το Ηράκλειο στο προσκήνιο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και θα επισκιάσει κάθε άλλη προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα