Ιβάνοβιτς: «Ψάχνουμε ψηλό, θα βοηθήσει ο Μπλουμς»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/10) την καθιερωμένη Media Day ενόψει της έναρξης της Ευρωλίγκας, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αναφέρεται στα μεταγραφικά, αλλά και το ντέρμπι κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τι είπε:

Για τις επόμενες κινήσεις και την αναζήτηση σέντερ: «Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση

ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Για τον Γιάνις Μπλουμς, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί και αφού περάσει τα ιατρικά θα ανακοινωθεί από την ΚΑΕ: «Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση "1" αλλά και στη θέση "2". Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο».

Για το ντέρμπι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς: «Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας».

Για το στυλ της ομάδας: «Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα