Α2: Η πιο συναρπαστική αγωνιστική

Βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 και η αυριανή (Σάββατο 12η αγωνιστική) είναι χωρίς αμφιβολία η πιο συναρπαστική από άποψης κρισιμότητας των αγώνων. Μόνο στο ματς της ΑΕΚ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε μια ημέρα στην οποία ξεχωρίζει η "μονομαχία" χωρίς... αύριο στη Καβάλα ανάμεσα σε δύο από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας. Αναλυτικά:

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Στη Καβάλα

και στο κλειστό της Καλαμίτσας διεξάγεται το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής. Αμφότεροι οι "μονομάχοι" έχουν ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις για φέτος και όποιος καταφέρει να κερδίσει θα παραμείνει στο... κυνήγι των δύο πρωτοπόρων (ΑΕΚ και Ψυχικού), διατηρώντας στις ελπίδες του για άνοδο. Ο χαμένος μάλλον χάνει τις ελπίδες του... Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα εντυπωσιακό σερί 7 νικών, όμως κόντρα στη δυνατή ομάδα της Ηλείας δίνουν το κρισιμότερο μέχρι στιγμής τεστ. Ο Κόροιβος από την άλλη έχει καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις τρεις ήττες που έχει κάνει και με όπλο την ποιότητα του ρόστερ του αλλά και τη δίψα για διάκριση θα τα παίξει... όλα για όλα για το "διπλό". Πλήρης θα παραταχθούν οι "αργοναύτες", ενώ από τους φιλοξενούμενους είναι η αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Λυμπάρη.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Ντέρμπι στη Βόρειο Ελλάδα, με τον Ερμή να υποδέχεται στο κλειστό του Λαγκαδά τους Ικάρους, σε ένα κρισιμότατο από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι. Οι καλές εμφανίσεις των προηγούμενων εβδομάδων αποτελούν μια καλή... βάση για τον Ερμή, ο οποίος όμως καλείται να αρχίσει να μαζεύει άμεσα βαθμούς μιας και βρίσκεται στη προτελευταία θέση. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη και το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους Σερραίους, οι οποίοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την άνετη επικράτηση επί της Αγίας Παρασκευής. Το μικρό κλειστό του Λαγκαδά αναμένεται κατάμεστο από φίλους και των δύο ομάδων, σε μια κόντρα όπου ο χαμένος θα μπει σε σοβαρές περιπέτειες...

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΨΥΧΙΚΟ: Πολύ δύσκολη δοκιμασία περιμένει το πρωτοπόρο Ψυχικό στη Τρίπολη. Ο Αρκαδικός έχει αποδείξει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ότι παρά το χαμηλό του μπάτζετ αποτελεί μία από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις και το γεγονός ότι έχει σκαρφαλώσει στη 5η θέση της βαθμολογίας μόνο τυχαίο δεν είναι... Χωρίς το άγχος του "πρέπει", οι γηπεδούχοι αναμένεται να βάλουν δύσκολα στο Ψυχικό, το οποίο έχει σαφώς μεγαλύτερη πίεση καθώς δεν θέλει ούτε να... σκέφτεται πιθανό στραβοπάτημα. Πλήρης ο Αρκαδικός, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα στερηθούν των υπηρεσιών του τραυματία Φιλιππάκου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σκουλούδη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΛΑΥΡΙΟ: Στην Αγία Παρασκευή, η ομώνυμη ομάδα παίζει το τελευταίο της... χαρτί κόντρα στο Λαύριο. Ουραγός πλέον της βαθμολογίας, η ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη ή θα κερδίσει και θα προσθέσει δύο πολύτιμους πόντους ελπίδας στη συλλογή της, ή θα αρχίσει να αποδέχεται τη μοίρα της. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει και το Λαύριο, το οποίο μετά το καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει πάρει τη... κατιούσα με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει στην επικίνδυνη ζώνη. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και για τους "κυανοκίτρινους", οι οποίοι έχουν τους παίκτες και τις δυνατότητες για να κάνουν το "διπλό" και να αναπνεύσουν βαθμολογικά.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Το Παγκράτι εντυπωσίασε και τη προηγούμενη αγωνιστική με την εξαιρετική του εμφάνιση στην Αμαλιάδα (κόντρα στον Κόροιβο), όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και έτσι παραμένει σε... αναμμένα κάρβουνα. Στο Αθηναϊκό ντέρμπι της ημέρας, οι "ροσονέρι" υποδέχονται στο Μετς τον Φιλαθλητικό και θα επιδιώξουν με όλες τις δυνάμεις τους να πετύχουν την έκτη νίκη τους προκειμένου να νιώθουν πιο... άνετα σχετικά με τη παραμονή τους στη κατηγορία. Το συγκεκριμένο είναι από τα εκτός έδρας ματς που θα "χτυπήσει" η ομάδα του Ζωγράφου, η οποία απειλείται και αυτή ευθέως με υποβιβασμό και βρίσκεται σε δεινότερη θέση από το Παγκράτι. Προμηνύεται μια άκρως συναρπαστική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην οποία οι λεπτομέρειες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

ΟΦΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Πριν από λίγες εβδομάδες ΟΦΗ και Ηρακλής ήταν σχετικά... άνετοι στο θέμα της εξασφάλισης της παραμονής, όμως οι συνεχόμενες ήττες τους έφεραν σε θέση ανησυχίας, γι' αυτό και η νίκη στο αυριανό ματς είναι απαραίτητη. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα παίρνοντας μια γερή βαθμολογική ανάσα, τη στιγμή που ο "Γηραιός" θέλει να αποδείξει ότι η κάκιστη εμφάνιση και η βαριά ήττα από την ΑΕΚ ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Χωρίς προβλήματα ο ΟΦΗ, σε αντίθεση με τον Ηρακλή ο οποίος ενδέχεται να αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Μήτσιαλο και Χρυσόπουλο.

ΑΕΚ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Τέλος, στο κλειστό της Καισαριανής, το οποίο θα αποτελέσει τη μόνιμη πλέον έδρα της, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Φίλιππο Βέροιας, στο μοναδικό ματς της ημέρας με ξεκάθαρο φαβορί (τη γηπεδούχο). Η Ένωση που μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, θέλει να δώσει συνέχεια στη ξέφρενη πορεία της προς την Α1 και με την 11η νίκη της θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτή. Ο Φίλιππος βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών που τον έχουν αποδεκατίσει... Και σε αυτό το παιχνίδι δεν προβλέπεται να αγωνιστούν οι Ακεψιμαίδης - Κασαμπαλής, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπρόζου, καθιστώντας το έργο του κόουτς Δημήτρη Γκίμα εξαιρετικά δύσκολο.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ., εκτός από τη συνάντηση του Ηρακλείου όπου το τζάμπολ ορίστηκε στις 4 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα