Λοτζέσκι στο Basketblog.gr: «Όχι πανικό!»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα χθες (16/01) και μπαίνει σε περιπέτειες σε ότι αφορά τον όμιλό του στο Top-16 της Ευρωλίγκας. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχοντας 1-2 νίκες – ήττες, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι συνιστά μέσω του Basketblog.gr «όχι πανικό»!

Αρχικά ο Ματ

Λοτζέσκι αναφέρθηκε στον αγώνα με αντίπαλο την ισπανική ομάδα και στο που κρίθηκε: «Νομίζω ο Ναβάρο έβαλε κάποια δύσκολα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, στο πρώτο μέρος που είχαμε το προβάδισμα, είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε κάποια σουτ και να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν πολύ επιθετικά και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε».

Η άμυνα των «Καταλανών» στον Σπανούλη απέδωσε, καθώς ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης δεν κατάφερε να πάρει τα σουτ που έπρεπε στο τέλος όταν η μπάλα «έκαιγε», αλλά ο Λοτζέσκι τόνισε πως: «Δεν ήταν μόνο η άμυνα στον Σπανούλη, ήταν επιθετικοί προσπάθησαν να μην μας αφήσουν να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και έπαιξαν γενικά καλή άμυνα».

Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος επιθετικά και έμεινε χαμηλά, κάτι που όπως εξήγησε ο Αμερικανός, έπαιξε τον ρόλο του για την έκβαση του παιχνιδιού: «Δεν βάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ απόψε και κόντρα σε ομάδες όπως αυτή πρέπει να σκοράρεις απ’ έξω γιατί διαθέτουν μια πολύ καλή άμυνα».

Για τη συνέχεια πάντως, ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να μην πανικοβληθούν, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Προσπαθούμε να μην πανικοβληθούμε ξέρουμε ότι το επόμενο ματς (σ.σ. με Λαμποράλ Κούτσα) είναι πολύ σημαντικό και αν κερδίσουμε εκτός… Φυσικά κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ένα ματς που πάντα θέλουμε να κερδίσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα