Απειλείται με πρόστιμο "μαμούθ" η Σιένα!

H Σιένα αύριο Πέμπτη (12/12, 21.00) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θέλει τη νίκη για να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Την ίδια ώρα όμως στην Ιταλία δημοσίευμα τοπικού μέσου έρχεται να βάλει… φωτιά στην ομάδα του Μάρκο Κρέσπι, αφού κάνει λόγο ακόμα και για διάλυση της ομάδας σε περίπτωση που επιβληθεί από το κράτος πρόστιμο ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ για κακή οικονομική διαχείριση.

Η συγκεκριμένη

είδηση έχει διαδοθεί ευρέως στη γειτονική χώρα από τοπικές ιστοσελίδες και φόρουμ αναφέροντας πως οι μόνιμοι πρωταθλητές Ιταλίας τα τελευταία χρόνια θα κληθούν να πληρώσουν το τεράστιο αυτό πρόστιμο για την κακή οικονομική διαχείριση, που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνίστησαν στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χρεοκοπία της Σιένα και διάλυση της ομάδας, αφού σε περίπτωση που επιβληθεί το ιλιγγιώδες πρόστιμο, είναι αδύνατο να βρεθούν αυτά τα χρήματα, ενώ όπως αναφέρεται είναι πολύ πιθανή η πώληση του Ντάνιελ Χάκετ σε Μιλάνο ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας ώστε οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου.

Τα οικονομικά προβλήματα της Σιένα δεν είναι ένα θέμα που προέκυψε ξαφνικά, αφού είναι γνωστό ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να ρίξουν το μπάτζετ της ομάδας με αποτέλεσμα το φετινό καλοκαίρι να αποχωρήσουν από την ομάδα πρωτοκλασάτα ονόματα, που την διατήρησαν τα τελευταία χρόνια στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα