Πρωτοφανής γεγονότα στο «Σίτι», επέστρεψε στην Βοιωτία η Λιβαδειά!

Στον...«αέρα» βρίσκεται η αναμέτρηση του Αιγάλεω με την Λιβαδειά καθώς όπως καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν επίθεση από περίπου 100 οπαδούς των γηπεδούχων με την άφιξη τους στο κλειστό του «Σίτι».

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00, με την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα να παίζει τα ρέστα της αναφορικά με την παραμονή της στην Β' Εθνική, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση αν θα διεξαχθεί καθώς

εκτός από το σπασμένο πούλμαν των Βοιωτών η αποστολή της ομάδας του Παναγιώτη Αριδά μετρά και δυο τραυματίες. Συγκεκριμένα στο κεφάλι χτύπησε ο φροντιστής της ΑΕΛ δεχόμενος πέτρα στο κεφάλι, με το «ντου» να γίνεται την ώρα που η αποστολή κινούνταν για τα αποδυτήρια.

Μέσα σε αυτό τον πανικό, και για λόγους προφύλαξης τα μέλη της αποστολής της Λιβαδειάς έτρεξαν να επιβιβαστούν άμεσα στο λεωφορείο για να γλιτώσουν το πιθανό λιντσάρισμα, ενώ όπως καταγγέλλουν οι χούλιγκαν κατάφεραν να πάρουν τσάντες και προπονητικό υλικό (παπούτσια) τα οποία δεν μπόρεσαν οι Βοιωτοί να προφυλάξουν.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Λιβαδειά αρνείται να αγωνιστεί, και όλα πλέον κρέμονται κυριολεκτικά σε μια κλωστή..

Επιστρέφει στην Βοιωτία..

Πλέον είναι οριστικό, καθώς αυτό που έλεγαν οι άνθρωποι της Λιβαδειάς το έκαναν πράξη. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε ταξί και επιστρέφουν στην πόλη, ενώ το πούλμαν έμεινε στην Αθήνα ώστε να φωτογραφηθεί, να εξεταστεί από την Αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής, και να οδηγηθεί στο συνεργεία.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΑΕΛ επικοινώνησε με τον κομισάριο του αγώνα κ. Τάκη Στάυρου, ενημερώνοντας τον για την απόφαση της ομάδας του να μην αγωνιστεί στο «Σίτι».

Αναφορικά με την τύχη του αγώνα, αυτή που πλέον καλείται να αποφασίσει το τι μέλει γενέσθαι είναι η ΕΟΚ...με το πιθανότερο σενάριο να μιλάει για κατακύρωση του παιχνιδιού με 20-0 υπέρ των γηπεδούχων και μηδενισμό της Λιβαδειάς, καθώς ο κανονισμός αναφέρει ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν υποχρεωμένοι να παραστούν, καθώς είχε την εμφάνιση της διμοιρία των ΜΑΤ!

Keywords
Τυχαία Θέματα