«Προπόνηση» ενόψει Εφές ο Ολυμπιακός!

Χωρίς να δυσκολευτεί στο παραμικρό, ο Ολυμπιακός επικράτησε των Τρικάλων με 84-70 και πλέον έχει στο μυαλό του, μόνο τον «τελικό» με αντίπαλο την Εφές Αναντολού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του, τους Γιώργο Πρίντεζη (δεν θα προλάβει το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη) και Στράτο Περπέρογλου, ενώ άφησε και τον Βασίλη Σπανούλη να ξεκουραστεί, προκειμένου να είναι έτοιμος για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους,

ακόμα και στον Μάρντι Κόλινς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αποτελούσε «ξένο σώμα» στην ομάδα του Πειραιά. Ο Αμερικανός πάντως δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός, σε αντίθεση με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά στους Πειραιώτες. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι επίσης πως ο Μπρεντ Πέτγουεϊ βρίσκεται ρυθμό και δείχνει να ανεβαίνει για τα καλά, ενώ και ο Ματ Λοτζέσκι δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα, καθώς έδωσε για μία ακόμη φορά πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Στα του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εξ αρχής το προβάδισμα και κατάφεραν να περιορίσουν τους γηπεδούχους. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Πειραιά να προηγείται με 20-14, ενώ στη συνέχεια η διαφορά μεγάλωσε, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε με 46-29, υπέρ των Πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 75-51 υπέρ των φιλοξενουμένων. Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει τη νίκη με 84-70.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 29-46, 51-75, 70-84.
ΤΡΤΙΚΑΛΑ (Φλεβαράκης): Έβανς 17 (2), Περούνιτσιτς 12 (3), Γιούινγκ 9, Γιαννακίδης 2, Πέτροβιτς 3 (1), Πορίνι 2, Σαπ 3 (1), Δεληγιάννης 14, Ματαλόν 3, Φούντας, Πάνος 5, Νικολόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 21 (4), Ντάνστον 6, Χριστοδούλου, Παπαπέτρου 12 (2), Σλούκας 9 (1), Κόλινς 5 (1), Σίμονς 6, Λοτζέσκι 10 (1), Αγραβάνης 5 (1), Μάντζαρης, Καββαδάς 7, Κατσίβελης 3 (1).

Keywords
Τυχαία Θέματα