Επίσημα Ιτούδης διετίας στην ΤΣΣΚΑ!

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι και με τη βούλα πλέον προπονητής της ΤΣΣΚΑ, καθώς η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελληνα κόουτς στην τεχνική της ηγεσία!

Ο 43χρονος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, μετά τη συμφωνία του με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και τη συμφωνία των Μοσχοβιτών με την Μπάνβιτ, με την οποία ο Ιτούδης είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Τον άλλοτε συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

στον Παναθηναϊκό θα ακολουθήσει ο Ανδρέας Πιστιόλης, που ήταν βοηθός του Ιτούδη και στην Μπάνβιτ.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν μιλώντας για τον Ελληνα τεχνικό είπε πως «παρακολουθούμε χρόνια την πορεία του Δημήτρη και ξέρουμε πως έχει μεγάλη γνώση, ταλέντο, εμπειρία και υπομονή για να βελτιώνεται και να βελτιώνει τις ομάδες του. Στις συζητήσεις μαζί του είδαμε έναν άνθρωπο με μεγάλη επιθυμία, φρέσκιες ιδέες. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο νέος μας προπονητής θα εμπνεύσει την ομάδα με νέο αέρα για να βρουν κοινή γλώσσα, τόσο με τους έμπειρους, όσο και με τους νέους για να χτιστεί μια ομάδα με πνεύμα νικητή και αυτοπεποίθηση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Μπάνβιτ που δεν πήγε κόντρα στην επιθυμία του Ιτούδη να οδηγήσει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης είπε λακωνικά πως «είμαι πολύ περήφανος που είμαι στη Μόσχα και φοράω το μπλουζάκι με το έμβλημα της ΤΣΣΚΑ. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η ομάδα θα δουλέψει σκληρά και θα προσπαθήσει να παίξει όσο πιο καλά γίνεται».

Ο Ιτούδης θα παρουσιαστεί την Παρασκευή (20/6).

Keywords
Τυχαία Θέματα