Δίκαιη... στέψη

Τα δεδομένα στην "ουρά" στο Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής γίνονται όλο και πιο περίπλοκα, ειδικά μετά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής αφού οι ομάδες που βρίσκονται στο "κόκκινο" αυξάνονται. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί την κορυφαία είδηση της περασμένης αγωνιστικής καθώς η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή από τον Φίλιππο Βέροιας βρίσκεται (δικαιολογημένα) στην κορυφή του Top 5.

Η στέψη

Αυτό που περίμεναν όλοι στη Βέροια έλαβε σάρκα και οστά το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Φίλιππος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή μετά το "διπλό" του στην έδρα του Πιερικού Αρχέλαου και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την φετινή του αποστολή, που δεν ήταν άλλη από… την κορυφή του Βόρειου Ομίλου. Αδιαμφισβήτητα δίκαιος πρωταθλητής ο Φίλιππος Βέροιας.

Το… μπέρδεμα συνεχίζεται

Η εκτός έδρας νίκη του Ανατόλια επί του Αμαρουσίου έβαλε την ομάδα των βορείων προαστίων σε μεγάλες περιπέτειες αναφορικά με την εξασφάλιση της σωτηρίας. Πλέον, τρεις ομάδες έχουν από 32β., ενώ το Ανατόλια που βρίσκεται λίγο πιο πάνω με 33β. έχει ρεπό την προσεχή Κυριακή, οπότε θα βρίσκεται σε στάση… αναμονής για να μάθει τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της.

Προβάδισμα για τα μπαράζ

Το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Στρατώνι κατέληξε στην πλευρά του Ηρακλή, ο οποίος δείχνει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση "μπαράζ ανόδου". Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει το 2Χ2 στις εναπομείνασες αγωνιστικές, έτσι ώστε να μην τον απασχολούν τα αποτελέσματα του Αιγάλεω.

Απλά… απολαυστικός

Για να τα καταφέρει, όμως, ο "Γηραιός" χρειάστηκε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Κώστα Μπεχλιβάνη, ο οποίος σημείωσε 31 πόντους με 5 τρίποντα. Ο πολύπειρος γκαρντ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φετινής πορείας των "κυανόλευκων" αφού όποτε σκοράρει κατά ριπάς, οι δύο βαθμοί της νίκης καταλήγουν στην πλευρά της ομάδας του.

Η χαρά… των φιλοξενούμενων

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε το ροζ φύλλο αγώνα να καταλήγει αποκλειστικά στη μία πλευρά, ενώ είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που όλοι ανεξαιρέτως οι φιλοξενούμενοι αναδεικνύονται νικητές. Σίγουρα κάτι όχι τόσο συνηθισμένο, πόσω μάλλον σε μία κατηγορία όπου οι έδρες παίζουν μείζονα ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα