«Χτυπά» Λάππα και Σάκοτα η ΑΕ Σαντορίνης!

Κερδισμένη στο... buzzer beater της φετινής μεταγραφικής περιόδου δείχνει πως θα είναι η ΑΕ Σαντορίνης, η οποία δείχνει έτοιμη να φέρει στις τάξεις δύο παίκτες εγνωσμένης αξίας, που θα αναεβάσουν κατακόρυφα το επίπεδό της, εν όψει της προσεχούς Γ' Εθνικής. Η ομάδα των Κυκλάδων, θέλει να πραγματοποίησει ένα σπουδαίο διπλό «μπαμ», ούσα σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Γιώργο Λάππα και Μίλος Σάκοτα.

Ο 30χρονος γκαρντ, αρχικά, έχοντας αρκετούς «μνηστήρες» στα

πόδια του, από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Χολαργό, καθώς ουκ ολίγες ομάδες από την Αττική και την Πελοπόννησο κυρίως ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, φαίνεται πως καταλήγει στη Σαντορίνη, συνεχίζοντας εκεί την καριέρα του μετά από μία εξαιρετική τριετία στον Προμηθέα Πατρών αρχικά και τα Βόρεια προάστια ύστερα. Η προσθήκη του, αναμένεται να «εκτοξεύσει» την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, στην οποία βρίσκεται ήδη ο Βαγγέλης Βουρτζούμης.

Η περίπτωση του Σάκοτα, σχετίζεται με αυτή του πρωταθλητή Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 1996. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί ο Βουρτζούμης αποφάσισε να επανέλθει στην ενεργό δράση, για να βοηθήσει την ΑΕ Σαντορίνης να προβιβαστεί στη Γ' Εθνική, μετά από συζητήσεις του με τον προπονητή, Χρήστο Κωνσταντινίδη. Το ίδιο ισχύει για τον νυν εργαζόμενο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, του οποίου ως τελευταία χρονιά έχει καταγραφεί η σεζόν 2014-2015. Τότε είχε αγωνιστεί με την ΑΕ Λιβαδειάς, έχοντας κατά μέσο όρο 7.5 πόντους και τρία ριμπάουντ, ενώ έχει περάσει από σπουδαίες ομάδες, όπως η Νήαρ Ηστ, ο Ιωνικός ΝΦ, ο ΔΑΣΑΛ και το Αιγάλεω, με θητεία επίσης σε Απόλλωνα Λεμεσού, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ερμή Λαγκαδά, Νίζουα και Αρκαδικό.

Ο μόλις 32 ετών φόργουορντ, είναι πολύ πιθανό να... ακολουθήσει το παράδειγμα του 47χρονου Βουρτζούμη και να επιστρέψει στα παρκέ για λογαριασμό της ΑΕ Σαντορίνης. Η τελευταία, με τις κινήσεις αυτές, ισχυροποιεί σε σημαντικό βαθμό, τόσο την περιφερειακή της γραμμή όσο και την φρόντ-λάιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα