Μπαρτζώκας: «Είμαστε έτοιμοι!»

Έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο 5ο και τελευταίο τελικό του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε παράλληλα πως η ψυχολογία έχει αντιστραφεί πλέον υπέρ του Παναθηναϊκού.

«Το σκορ των τελικών πλέον είναι στο 2-2 και με εξαίρεση το δεύτερο ματς που κερδίσαμε

εύκολα στο ΣΕΦ, όλα τα υπόλοιπα είναι κλειστά σε σκορ και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι αύριο παρά το γεγονός πως ότι ψυχολογικά έχουν αντιστραφεί οι συνθήκες. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το αυριανό (04/06, 19:45, ΝΕΡΙΤ) παιχνίδι.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε υπέρ μας την παράδοση, αλλά γιατί να μην πάμε κόντρα στην παράδοση φέτος; Υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα καθώς στον τέταρτο τελικό χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας, αλλά πλέον θα πάμε στο ΟΑΚΑ να τα δώσουμε όλα. Είναι ένα παιχνίδι και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα