Φώτσης: «Να γιορτάσουμε τον τίτλο με τον κόσμο μας»

Ο Αντώνης Φώτσης είναι ένας από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες σε μεγάλα παιχνίδια, με τον διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού να έχει γαλουχηθεί ως χαρακτήρας και ως προσωπικότητα μέσα από τον πρωταθλητισμό και τα παιχνίδια που δίνουν τίτλους. Ο «μπάτμαν» μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» αμέσως μετά τη νίκη των «πρασίνων» στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό,

με την οποία ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2, τόνισε πως η ομάδα του μπήκε στο παιχνίδι με μοναδικό σκοπό τη νίκη, θέλοντας να χαλάσει την «ερυθρόλευκη» γιορτή, και να έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο στον ΟΑΚΑ με τον κόσμο της:

«Θέλαμε να κερδίσουμε όσο τίποτα, όποτε δεν μπορούσαμε να τους αφήσουμε να γιορτάσουν. Μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε τη σειρά στο 5ο ματς στην έδρα μας. Ήμασταν αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα για το μπρέικ, είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, δεν το είχαμε βάλει κάτω και τα καταφέραμε» για να συνεχίσει μιλώντας πλέον για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό: «Θέλουμε να κερδίσουμε και να γιορτάσουμε τον τίτλο με τον κόσμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα