Από το ελικόπτερο του Σάλεϊ, στον Καπόνο και τον Τζεντίλε! (pics)

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν είναι ο μοναδικός λοιπόν που αποχωρεί (νύχτα, μέρα, όπως και να το δει κανείς το ίδιο κάνει), από τον Παναθηναϊκό. Με αφορμή το «περνώ αλλά σχεδόν δεν ακουμπώ», ας θυμηθούμε μερικές ενδεικτικές περιπτώσεις, ανάμεσα σε πολλές. Ολοι τους ήρθαν στον Παναθηναϊκό, για λίγο ή περισσότερο, κάποιοι αγαπήθηκαν με τη μία από το «πράσινο» κοινό, για αυτά που θα έδιναν, όπως πχ ο Σάλεϊ... με το ελικόπτερό του, ο Μάρεϊ με τα τρίποντά του και ο Καπόνο επίσης ή ο Ουΐλιαμς με τα καρφώματά του, αλλά ως εκεί.

Η ιστορία απλώς τούς

καταγράφει ότι φόρεσαν κι αυτοί κάποτε την φανέλα με το «τριφύλλι«, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Από εποχής Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, όταν ο «Μπόζο» άρχισε να χάνει τον έλεγχο στον πάγκο της ομάδας, μέχρι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και στους πλέον πρόσφατους προπονητές. Και οι λάθος επιλογές μέρος του παιχνιδιού είναι. Δεν σού βγαίνουν πάντα όλα τα τρυκκ. Διότι τρυκ ήταν η προσπάθεια κάλυψης κενού στην φροντ λάιν, όταν ήταν τραυματίας ο Τσαρτσαρής, με τον Γκόλεματς, πείραμα ήταν και η έλευση Στίβεν Σμιθ, από τον Κολοσσό, για βασικό 4άρι, ή ακόμη και η άφιξη Μόργκαν-Κούπερ, όταν ήδη είχε αποχωρήσει και ο Ιβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία και τελικώς ακόμη και πιο βαρύ όνομα να έρθει, δεν σημαίνει αυτόματα, μεσούσης της σεζόν, πως θα δώσει αυτά που περιμένει μια μεγάλη ομάδα.

Πόσοι και πόσοι πέρασαν, τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, στην μετά-Ζοτς εποχή, από τον Πάνκο (που η ανταλλαγή με τον Γκιστ ήταν καθοριστική), μέχρι τον Μπανκς, τον Αρμστρονγκ, τον Γκουΐν, τον Σανγκ Πινγκ, τον Χάντερ, τον Λαουάλ, προ 20ετίας τον Μπραντς κ. ά. Σε φωτογραφίες, θυμόμαστε και άλλους, χαρακτηριστικά παραδείγματα, που δεν το λες ότι άφησαν και το στίγμα τους, φεύγοντας. Μάλλον δύσκολα τούς θυμούνται οι φίλοι του Παναθηναϊκού ή εύκολα θέλουν να τούς ξεχάσουν.

Χάισλιπ θα σήμαινε σε ελεύεθρη μετάφραση βαθύς ύπνος, αλλά για να είμαστε σοβαροί αυτό που μπορούσε την δεδομένη στιγμή που κλήθηκε να συνεισφέρει, το προσέφερε.

Σίγουρα, δεν λείπει στους φίλους του Παναθηναϊκού ο Αντονι Εϊβεντ

Kαι μόνο που ήταν συμπαίκτης του Διαμαντίδη, παράσημο είναι για τον Πρκάτσιν

Οι δύο Γιώργηδες τότε στου Παπάγου, Χρυσανθόπουλος, Λιμνιάτης, αντιμετώπισαν τον τρελο-Σάλεϊ

Νιγηριανοί πολλοί αγωνίστηκαν στην Α1, μεταξύ αυτών έχει να το λέει ο Νουόσου για την δική του εμπειρία ζωής

Με άλλες προσδοκίες ήρθε, από την πίσω πόρτα εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό και την καριέρα του, άδοξα, ο Καπόνο

Πιο πολύ, αναμφίβολα, τον αναπολούν οι φίλοι του Πανελληνίου και του Κολοσσού τον Γκόλεματς

Την τέχνη του σουτ, για λίγο, ως άλλος γκεστ σταρ, πρόλαβε να την εμφανίσει και ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Τρέισι Μάρεϊ

Keywords
Τυχαία Θέματα