Ζαβός: "Μπορούμε και με Χολαργό..."

Με τη νίκη επί της Καβάλας ο Αμύντας πέρασε εκτός της ζώνης των πλέι άουτ και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στη κατηγορία. Η ομάδα του Υμηττού επιβεβαίωσε τον τίτλο της "σκληροτράχηλης" και έκανε αποφασιστικής σημασία βήμα για τη σωτηρία. "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Καβάλα, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και πήραμε μια νίκη με μεγάλη σημασία. Ευτυχώς είχαμε σε εξαιρετική ημέρα τους Βαρδιάνο και Δορκοφίκη,

ενώ ο αρχηγός (Λεωνίδας Ζούπας) μας πήρε από το... χέρι και μας οδήγησε σε μια πολύ σημαντική επιτυχία. Αναπνεύσαμε βαθμολογικά και τονώθηκε η ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας", σχολίασε στο basketblog ο τεχνικός του Αμύντα Αλέξανδρος Ζαβός και πρόσθεσε ενόψει του δύσκολου επερχόμενου αγώνα με τον Χολαργό:

"Έχουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον Υμηττό με έναν δύσκολο αντίπαλο, όμως στην έδρα μας είμαστε παραδοσιακά δυνατοί. Πιστεύω ότι εάν παίξουμε με το ίδιο πάθος και δείξουμε την ίδια θέληση μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη...". Η προετοιμασία για τη Σαββατιάτικη (11/3) συνάντηση με τον Χολαργό συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, με τον Ζαβό να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα