Απαγόρευση εισόδου στον Παναγιωταρά για το... Facebook

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα τιμωρήθηκε από την αθλητική δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο φροντιστής του Παναθηναϊκού, Ακης Παναγιωταράς «για δημόσιες δηλώσεις του που δυσφημούν το άθλημα σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τιμωρίας.

Το μέλος του «πράσινου»

σταφ κατηγορήθηκε πως μέσω facebook έκανε απρεπές σχόλιο κατά των αδελφών Αγγελόπουλων με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Χαλυβουργική». Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωσή της στις 15/2 γνωστοποιούσε πως θα προβεί σε καταγγελία εναντίον του και συγκεκριμένα ανέφερε πως «την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του "facebook", με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων».

Επειτα από την καταγγελία ο ΕΣΑΚΕ μέσω της αθλητικής δικαστή επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα και πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δημόσιες δηλώσεις υπαλλήλου της που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 1.650,00€ και
2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Παναγιωταρά, φυσιοθεραπευτή της ως άνω ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι ένα (1) μήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα