Στο Αιγάλεω ο Δημήτρης Λιόγας!

Aπο τον Σπόρτιγκ περιμέναμε το μεγάλο μπαμ...από το Αιγάλεω ήρθε. Συγκεκριμένα το «Σίτι» μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Ταμπάκη θέλησε να κάνει την υπέρβαση και να στραφεί σε έναν προπονητή ειδικών αποστολών και μεγάλης ποιότητας και εμπειρίας.

Έτσι, πριν από λίγο ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Λιόγα ο οποίος πριν από δυο εβδομάδες έλυσε την συνεργασία του με τον Ηλυσιακό και πλέον θα αναλάβει το δύσκολο έργο της σωτηρίας του Αιγάλεω. O 48χρονος τεχνικός ο οποίος έχει ξανά περάσει

από τον πάγκο του «Σίτι» 2009-2010 και όταν αυτό βρισκόταν στην Α2 είναι ο άνθρωπος των ειδικών συνθηκών και επιτυχιών καθώς την περίοδο 2011-2012 χάρισε στο Παγκράτι μια απρόσμενη και ιστορική παραμονή, ενώ την περσινή σεζόν μετά από το επιτυχημένο πέρασμα του εκ νέου από τους «ροσονέρι» ανέλαβε τον Ηλυσιακό τον οποίο οδήγησε σε μια δύσκολη παραμονή.

Πλέον, ο Λιόγας καλείται να κάνει ακόμα μια υπέρβαση και να κρατήσει το ιστορικό Αιγάλεω στην Β' Εθνική, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή (9/3) στο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη στην Καβάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα