Άντιτς: «Ελπίζω να κάνω το 3/3 σε final four»

Ο Σκοπιανός παίκτης της Φενέρμπαχτσε και πρώην του Ολυμπιακού Πέρο Άντιτς έκανε δηλώσεις για το final four στο Βερολίνο που θα γίνει σε λίγες μέρες,για τον Γιάννη Μπουρούση αλλά και για τις δύο προηγούμενες κατακτήσεις τίτλων Ευρωλίγκα που είχε με τους «ερυθρόλευκους» το 2012 στην Κωνσταντινούπολη και το 2013 στο Λονδίνο.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:

«Έχω βρεθεί δύο φορές στο Final Four

και το έχω κατακτήσει ισάριθμες. Ελπίζω να το πετύχω και πάλι και να κάνω το τρία στα τρία. Όμως θα πρέπει πρώτα να περάσουμε το εμπόδιο της Λαμποράλ Κούτσα και να πάμε στον τελικό»

«Κανείς δεν περίμενε η Λαμποράλ να φτάσει μέχρι το Final Four, αλλά διέψευσαν τους πάντες παίζοντας πολύ καλό και αλτρουιστικό μπάσκετ. Ο φίλος μου ο Μπουρούσης κάνει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και θα πρέπει οι ψηλοί μας, ανάμεσά τους κι εγώ, να κάνουμε πολύ καλή δουλειά για να τον περιορίσουμε. Όλες οι επιθέσεις περνάνε από αυτόν, κάποιες φορές είναι σαν πόιντ γκαρντ. Χαίρομαι που επέστρεψε ο Βέσελι, γιατί μπορεί να μας βοηθήσει πολύ στην αντιμετώπιση του Μπουρούση».

«Θα έχουμε χιλιάδες φιλάθλους μας στο πλευρό μας και ουσιαστικά θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας στο γήπεδο. Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το 100% και μακάρι να τους δώσουμε μια μεγάλη χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα