Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για τους... δώδεκα

Οι προπονητές των ομάδων – πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού – αφού ολοκλήρωσαν τις πρώτες τοποθετήσεις τους, ρωτήθηκαν για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

"Δεν ξέρω αν θα είναι πιο ποιοτικό, αλλά θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι πολύ μεγάλες" είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου (Νέα Κηφισιά).

"Το πρωτάθλημα των δώδεκα θα είναι πιο

δύσκολο. Το χάσμα με τους δύο μεγάλους μεγάλωσε" είπε ο Γιώργος Σκαραφίγκας (Πανελευσινιακός).

"Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει. Είναι μεγάλη η διαφορά. Οι υπόλοιποι είναι κοντά. Με μία νίκη βρίσκεσαι στα πλέι οφ με μία ήττα παλεύεις να υποβιβαστείς" ανέφερε ο Νέναντ Μάρκοβιτς (ΚΑΟ Δράμας).

"Μακάρι να γίνει ένα ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους. Να δούμε ένα πρωτάθλημα που οι ομάδες θα το τελειώνουν με τους ίδιους παίκτες" είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος (ΠΑΟΚ).

"H διαφορά των δύο από τους υπόλοιπους είναι μεγάλη. Ο Πανιώνιος νομίζω μπορεί να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους 11. Έχει πέσει τα τελευταία χρόνια η ποιότητα, αλλά είναι τέτοια η πίεση που και αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα και τσάμπα να παίζεται θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και από τα καλύτερα της Ευρώπης" πρόσθεσε ο Γιώργος Καλαφατάκης (Ίκαρος Χαλδκίας).

"Η διαφορά των δύο είναι μεγάλη από τους υπόλοιπους. Οι 12 είναι κοντά. Ο καθένας στην μέρα του μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο του. Κι αυτό δίνει ποιότητα στο πρωτάθλημα. Έτσι όπως έχει δημιουργηθεί το πρωτάθλημα σχεδόν όλες οι ομάδες βάζουν ελληνόπουλα να αγωνιστούν" δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (Πανιώνιος).

"Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι μπροστά. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Πανιώνιος" ανέφερε ο Θανάσης Γιαπλές (ΑΓΟΡ).

"Η κρίση έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες. Ακόμα και τους Παναθηναϊκό,Ολυμπιακό, οι οποίοι παραμένουν πάντως εξαιρετικά δυνατοί κι έβαλαν νέους παίκτες στο ρόστερ τους. Όσον αφορά τους υπόλοιπους υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά ελπίζω όλες οι ομάδες να είναι δυνατές" ανέφερε ο Βαγγέλης Αγγέλου (Άρης).

"Η κρίση έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες. Ακόμα και τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, οι οποίοι παραμένουν πάντως πυρηνικά υποβρύχια έβαλαν νέους παίκτες στο ρόστερ τους. Όσον αφορά τις υπόλοιπες υπάρουν οικονομικά προβλήματα, αλλά ελπίζω όλες οι ομάδες να είναι δυνατές" είπε ο Νίκος Βετούλας (Απόλλων Πάτρας).

"Να καταφέρουν κάποιοι Έλληνες και να βγουν σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που έχουμε, καθώς οι διαφορές πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι μικρές" πρόσθεσε ο Δημήτρης Λιόγας (Ηλυσιακός).

"Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Θα διαφοροποιηθώ στο θέμα των μπάτζετ 200 με 300 χιλιάδες ευρώ δεν είναι μικρή διαφορά. Το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες στην περιφέρεια είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα. Και αυτό είναι το "κλειδί" της επιτυχίας και στο εξωτερικό" είπε τέλος ο Κώστας Φλεβαράκης (Τρίκαλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα