Οι Μαβς λατρεύουν τα… τατουάζ του Μπάλκμαν!

Μοιράζοντας τον επαγγελματικό του χρόνο μεταξύ Νέας Υόρκης και Ντένβερ (έπαιξε στους Νικς από το 2006 ως το 2008 και από το 2011 ως και την προπέρσινη σεζόν και στους Νάγκετς από το 2008 ως το 2011) δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί στο ΝΒΑ. Προφανώς λόγω των χαμηλών επιδόσεων του, καθώς με μόλις 4π.-3,5ριμπ. μ.ο. σε 221 ματς, ο Ρενάλντο Μπάλκμαν δεν βρίσκει πια εύκολα συμβόλαιο.

Ο 29χρονος φόργουορντ από το Πουέρτο Ρίκο έπαιξε πέρυσι σε Φιλιππίνες, Βενεζουέλα και στην πατρίδα του, όμως φέτος ευελπιστεί να επιστρέψει

στην αμερικανική Λίγκα, υπογράφοντας μη εγγυημένο συμβόλαιο με το Ντάλας, για το καμπ προετοιμασίας. Στα φιλικά και τις προπονήσεις, τέτοιου είδους παίκτες προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα προπονητών και διοικήσεων με τις εμφανίσεις και την διάθεσή τους, ώστε να κερδίσουν μία θέση στο τελικό ρόστερ της σεζόν.

Ωστόσο, για όσο διάστημα βρίσκεται στους Μαβς, ο Μπάλκμαν έχει έναν άλλον τρόπο να επικεντρώνει πάνω τις ματιές του κόουτς Ρικ Καρλάιλ… Ο τεχνικός των πρωταθλητών του 2011 παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Dallas Morning News» πως «μου αρέσουν και τα μαλλιά του Ρενάλντο και τα τατουάζ του, που κρύβουν την προσωπική του ιστορία. Ειδικά αυτά στα βλέφαρα(!), δείχνουν ότι αντέχει τον πόνο και αυτό μου έκανε εντύπωση πριν καν αρχίσει να προπονείται μαζί μας! Κάτι που μου άρεσε και στον άλλοτε παίκτη μας, ΝτεΣον Στίβενσον (σ.σ.: ρολίστας πολυτελείας στον προ διετίας τίτλο των Μαβς, που έχει τατουάζ στον λαιμό του τον Αβραάμ Λίνκολν!)»

Ο Μπάλκμαν φέρει δυο tattoo στα βλέφαρα, όπου έχει γράψει τις λέξεις «hustle» και «harder», κάτι που φαίνεται πως εντυπωσίασε τον Καρλάιλ. Αν και προφανώς θα χρειαστεί περισσότερες «αποδείξεις» από τα μελάνια στο κορμί του Πορτορικανού, για να του δώσει θέση στην15αδα του Ντάλας. Και φυσικά να μην τα βάζει με τους συμπαίκτες του, όπως έκανε πέρυσι στις Φιλιππίνες (στο βίντεο παρακάτω)!

Keywords
Τυχαία Θέματα