Αγγελάκος: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Την Κηφισιά υποδέχεται ο Κολοσσός Ρόδου για την 25η αγωνιστική της Basket-Leagueκαι ο Άλεξ Αγγελάκος ζήτησε ,μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας, από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τον Κολοσσό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο www.kolossosbc.gr

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας αυτό με την Κηφισιά, που είναι μία καλή και πολύ δουλεμένη ομάδα. Αλλά, στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη που θα μας βοηθήσει να πλασαριστούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία ενόψει και των playoffs.

Ξέρουμε πως η έδρα είναι το δυνατό

μας σημείο και αυτό το οφείλουμε στον κόσμο μας. Γι’ αυτό, τον καλούμε να έρθει να μας στηρίξει στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου μέσα στο Βενετόκλειο, ώστε να το υπερασπιστούμε για άλλη μία φορά και να πανηγυρίσουμε όλοι άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα».

Εν μεταξύ η ΚΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τόσο για τα εισιτήρια της αναμέτρησης όσο και για την βράβευση του Τρέβορ Ρέλφορντ που ψηφίστηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά

Για τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά πέντε ώρες πριν από το τζάμπολ, δηλαδή από τις 12:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών η τιμή είναι 5 ευρώ, είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτηταο αριθμός ΑΜΚΑή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Για τη βράβευση του Ρέλερφοντ

Το Σάββατο στον αγώνα, λίγο πριν το τζαμπολ, θα βραβευθεί ο Trevor Releford, ο οποίος αναδείχθηκε TAGHeur MVP για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Την απονομή θα πραγματοποιήσει ο κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου - Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels.

Keywords
Τυχαία Θέματα