Χωρίς προβλήματα στο Ρέθυμνο ο Άρης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εκτός έδρς αγώνα (02/04, 17:00) με το Ρέθυμνο, για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα (31/3) περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και ο Άρης

θα παραταχθεί πλήρης στο Κ.Γ. «Μελίνα Μερκούρη».

Η αποστολή της ομάδας , η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κρήτη, απαρτίζεται από τους: Βασίλη Ξανθόπουλο, Μιχάλη Πελεκάνο, Slaven Cupkovic, Okaro White, Dominic Waters, Νίκο Δίπλαρο, Θόδωρο Ζάρα, Jamelle Hagins, JakeCohen, Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Σίμτσακ και Jerel McNeal.

Πρίφτης: «Καλή και ποιοτική ομάδα το Ρέθυμνο»:

Αυτά τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Άρη μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας

«Χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε μία καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατή όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Το Ρέθυμνο έχει αξιόλογο ρόστερ και σωστή κατεύθυνση στο παιχνίδι του και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα αν επιβάλει το ρυθμό του».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ για να φτάσει στη 19η νίκη του στο πρωτάθλημα, ο κόουτς της ομάδας επισήμανε: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα και να έχουμε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ελέγχοντας παράλληλα τα ριμπάουντ και περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατό τα λάθη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα