Ουότερς: «Χάσαμε μόνοι μας με τον Ολυμπιακό»

Στην Κρήτη με αντίπαλο το Ρέθυμνο αγωνίζεται αύριο (2/4) ο Άρης, με τον Ντομινίκ Ουότερς να έχει διάθεση να μιλήσει για αρκετά στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, και έχοντας διάθεση να αναφερθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,

τονίζοντας ότι η ομάδα του έπρεπε να έχει κερδίσει, ενώ αναφέρθηκε και στις προσωπικές του μονομαχίες με τον Ματ Λοτζέσκι, τον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ. Στην συνέχεια μίλησε για τον ελεύθερο χρόνο του, αλλά και για την ταβέρνα την οποία επισκέπτεται.

Αναλυτικά:

Το Ρέθυμνο, ο Λοτζέσκι, ο Batman και το… τζατζίκι!

Καλησπέρα!

Ήταν μια σχετικά σύντομη εβδομάδα για εμάς, αλλά είναι κάτι που δεν μας πειράζει γιατί έχουμε συνηθίσει από το Eurocup. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το είχαμε κερδίσει. Θεωρώ πως το χάσαμε μόνοι μας. Παίξαμε πολύ καλά για 36 λεπτά και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε μια ακόμη μεγάλη νίκη στην έδρα μας, αλλά στο τέλος ο αντίπαλός μας έδειξε την ποιότητά του και πήρε το αποτέλεσμα. Παρακολούθησα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κίμκι. Ήταν πολύ σκληρή ήττα για εκείνον, που πιθανότατα του στερεί την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Παραμένει εξαιρετική ομάδα και θα συγκεντρωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο.

Μίλησα λίγο με τον Λοτζέσκι μετά τον μεταξύ μας αγώνα… Όπως έχω ξαναπεί ήμασταν συμπαίκτες στο κολλέγιο της Χαβάης. Φυσικά ήταν πολύ χαρούμενος που κέρδισαν. Αυτό το διάστημα δουλεύει σκληρά για να μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Έχει μείνει εκτός πολύ καιρό και είναι αφοσιωμένος στην ανάρρωσή του ώστε να επιστρέψει απόλυτα υγιής. Όπως και να έχει χάρηκε πολύ που πήρε μια ακόμη νίκη εναντίον μου… Το μεταξύ μας σκορ είναι 0-10! Δεν τον έχω κερδίσει ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο και είχαμε παίξει ως αντίπαλοι και στο βελγικό πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, το επόμενο παιχνίδι μας είναι κόντρα στο Ρέθυμνο. Είναι μια συμπαγής και ισορροπημένη ομάδα. Παίξει γρήγορα σε όλο το γήπεδο, τρέχει αρκετά, αρέσκεται στο σκοράρισμα από transition, οπότε έχουμε δουλέψει πολύ στο κομμάτι της άμυνας. Ο αντίπαλός μας παίζει πολύ καλά ειδικά στο γήπεδό του, όπως άλλωστε οι περισσότερες ομάδες και είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ματς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη. Είναι η πρώτη φορά που θα πάω στο νησί, γιατί πέρυσι είχα πήγα στον Κολοσσό στα μέσα της σεζόν και δεν είχα προλάβει εκείνο το παιχνίδι. Θέλω να δω αυτό το νησί. Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά όμορφο. Είμαι ενθουσιασμένος λοιπόν για αυτό και θέλω πάρα πολύ να επιστρέψουμε με τη νίκη.

Όσον αφορά στον ελεύθερο χρόνο που είχα αυτή την εβδομάδα, τον αξιοποίησα βλέποντας ταινίες. Πήγα σινεμά και είδα το «Batman v Superman: Dawn of Justice». Δεν μου άρεσε… Είχα δει πως είχε κακές κριτικές αλλά περίμενα κάτι καλύτερο. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Batman. Είναι ο αγαπημένος μου σούπερ ήρωας. Ο Superman δεν μου αρέσει καθόλου. Είμαι… τύπος του Batman και ανυπομονούσα για αυτή την ταινία αλλά με απογοήτευσε. Πιστεύω πως η επόμενη ταινία θα είναι καλύτερη γιατί θα βάλουν όλους τους DC comics χαρακτήρες μαζί.

Επίσης θέλω να μιλήσω για το ρεστοράν που επισκέπτομαι συχνά στην Καλαμαριά, το «Νέα Διαγώνιος». Έχει παραδοσιακό ελληνικό φαγητό. Μου αρέσει που κάθε μέρα έχει φρέσκο κρέας. Εγώ προσωπικά παραγγέλνω κάθε φορά τα ίδια πράγματα… Παίρνω ελληνική σαλάτα, αρνί και κεφτεδάκια που είναι η σπεσιαλιτέ τους! Φυσικά δεν παραλείπω το τζατζίκι!!! Μου αρέσει πάρα πολύ!!! Πάω συχνά εκεί, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα