Ανάλυση Πέμπτης

ΠΑΟ - ΚΑΝΤΟΥ
Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το διπλό στην Μαδρίτη αλλά κρατά την πολύ καλή του εμφάνιση καθώς μιλάμε για μια νέα ομάδα με σαρωτικές αλλαγές και μειωμένο μπάτζετ 50%. Ο Παναθηναϊκός που πάλεψε παρόλα αυτά με την φορμαρισμένη Ρεάλ στην Ισπανία και

γύρισε το ματς από -13 (19-6) και πέρασε και με 28-32, 31-37, 35-44. Αλλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το 37-46 έγινε με ένα 13-2 σε 50-48 και στην συνέχεια με ένα 10-2 το 61-65 έγινε 71-67. Και δεν μπόρεσε να κρατηθεί κοντά χάνοντας δίκαια και σχετικά εύκολα στο τέλος. Πρόβλημα στο σέντερ όταν λείπει ο Σόφο στον πάγκο, αμφίβολος ο ανέτοιμος Λάσμε. Η Καντού αν και πήρε την πρόκριση από τα προκριματικά και έδειχνε έτοιμη, έπεσε θύμα έκπληξης εντός με την Ολίμπια Λουμπλιάνας και όχι άδικα καθώς αγχώθηκε συνεχώς με 5-6π και αν και μείωσε 66-67 στο 37', δέχθηκε 3τρ και έχασε και εύκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟ εύκολα σχετικά κερδίζει. Οριακό με τους 9π αν το διαλέξουμε πάμε στον άσο απλά καθώς η Καντού είναι μαχητική και ο ΠΑΟ θα σκέφτεται και τον Ολυμπιακό.

ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Λιέτουβος είναι η πρώτη ομάδα με αλλαγή προπονητή! Η διοίκηση έδιωξε τον σέρβο προπονητή Αλεξάντερ Τζίκιτς και συνεχίζει στην θέση του ο βοηθός Μασκολιούνας. Και ενώ η ομάδα έκανε τρομερή εμφάνιση μέσα στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ και άγγιξε το θαύμα ! Καθώς ξεκίνησε καλά (13-20), έμεινε πίσω με 46-37, πέρασε με 67-71 στο 38' αλλά είχε κακές επιλογές στο τέλος και έχασε από την απειρία της. Γενικά πάντως έχει μέτριο ρόστερ. Εχει 10000 κόσμο στην έδρα της. Χωρίς άγχος εδώ. Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να ρολάρει καθώς είναι από τα φαβορί και για τίτλο ακόμα αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά. Με την Μπάμπεργκ είχε διαφορές 20π στην 4η περίοδο και απλά χαλάρωσε στο τέλος. Στηρίζεται στην άμυνα αλλά έχει πρόβλημα στην επίθεση με τον Ναβάρο να επιστρέφει πάντως και έκανε και περίπατο με την Μουρθία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάρτσα σχετικά εύκολα αλλά δεν μας πείθει και οι λιθουανοί είναι χωρίς άγχος επικίνδυνοι αν και με μέτρια ομάδα σαν ρόστερ. Η Μπάρτσα θα το πάρει το ματσάκι αλλά με τους 6,5π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ είμαστε επιφυλακτικοί.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Η Μπάμπεργκ είναι μακράν η καλύτερη γερμανική ομάδα αλλά στην Ευρώπη απλά θέλει μια καλή παρουσία αν και είναι κάθε χρόνο βελτιωμένη. Όλα αυτά καθώς έχει εμπειρία και έχει μια δυνατή έδρα και θέλει να πάρει αυτά τα ματς για να διεκδικήσει πρόκριση. Λογικά έχασε στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα μείωσε στο τέλος όταν χαλάρωσε η Μπάρτσα αφού ήταν πίσω με 20π στην 4η περίοδο. Στην Γερμανία έχασε εκτός από την Άρτλαντ δίκαια καθώς έχουμε πει ότι έχει αδυναμίες ακόμα και δείχνει ανέτοιμη εμφανώς. Η Μπεσίκτας θα έχει και κόσμο στην παρθενική της εμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια. Ομάδα του προπονητή που στηρίζεται στην χημεία της και την άμυνα και έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις τούρκικες. Με την Παρτίζαν με 13τρ και την άμυνα δεν είχε πρόβλημα και έκανε περίπατο. Ματς κλειδί για την πρόκριση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι και όλα πιθανά εδώ καθώς η Μπεσίκτας εί

Keywords
Τυχαία Θέματα