"Έτοιμοι... τον Δεκέμβριο"

Η πρεμιέρα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν θετική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει στο μεθαυριανό (18/10, 22:00) εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Καντού να ρεφάρει την ήττα του στην Ισπανία και να σημειώσει την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τους Ιταλούς αναφέρθηκε τόσο στις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες της Καντού, όσο και στην αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν μέχρις στιγμής οι Κώστας Τσαρτσαρής και Χίλτον Άρμστρονγκ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι

στον Ολυμπιακό, αλλά και στο πότε θα είναι ετοιμοπόλεμο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" Στεφάν Λάσμε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Καντού: "Καλησπέρα σ' όλους. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με Καντού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έκανε ήττα στην έδρα της, θα προσπαθήσει να ρεφάρει. Έχει παίξει κ προκριματικά, έχει ρυθμό. Προσπαθεί να σετάρει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Έχει τα δύο πλέι μέικερς που εναλλάσσονται. Έχει κρυφό πλέι μέικερ, έχει και τους εκτελεστές της. Έχει δουλέψει στο picκ and roll. Έχει 13 ασίστ, μεγάλες αριθμός τη δεδομένη εποχή. Έχει κι αδυναμίες. Εμείς πρέπει να 'μαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, κάτι που μας έλειψε στην τελευταία αναμέτρησή μας, για να πάρουμε την πρώτη νίκη μας στην Ευρωλίγκα".

Για το πότε ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να υπολογίζει στον Στέφαν Λάσμε: "Ο Λάσμε είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Περισσότερο μας μπερδεύει. Ακόμη κι αυτοί που έχουμε δουλέψει δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Περπατάμε να πάμε εκεί όπου θέλουμε. Αν είναι έτοιμος, θα τον χρησιμοποιήσουμε, να μας βοηθήσει με ό,τι θυμάται. Θα αποφασίσουμε στις προσεχείς προπονήσεις.

Οι προπονήσεις μας είναι λίγες και θα είναι λίγες, ζούμε καταστάσεις που τις διορθώνουμε μέσα απ' το βίντεο. Υπάρχουν παίκτες με εμπειρία. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα βιωματικά. Πρέπει να 'σαι πολύ συγκεντρωμένος. Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα είναι ξεχωριστό για εμάς. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Τσαρτσαρής και Διαμαντίδης είναι σε καλύτερη πνευματική κατάσταση. Οι υπόλοιποι θέλουν αρκετό χρόνο. Πρέπει να ξεγράψεις και να γράψεις καινούρια πράγματα".

"Προέχει η Καντού"

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα (22/10): "Υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το ντέρμπι. Εμείς τώρα έχουμε την Καντού. Δεν πρέπει να μπούμε σ' αυτή τη λογική. Έχουμε από δύο ώρες βίντεο και προπόνηση. Σήμερα τελειώνουμε με τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στον Άρη. Κάποια παιδιά ίσως επηρεαστούν. Αλλά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Για το χθεσινό ματς με τον Άρη: "Η αυτοσυγκέντρωση και το μυαλό είναι τα πιο σημαντικά. Η ομάδα φοβόταν ότι δεν ήταν έτοιμη. Υπήρξαν περιστατικά. Υπήρχε μία διστακτικότητα, ένας φόβος. Το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη το προσεγγίσαμε λάθος. Κάναμε μία πάσα και σουτ. Έχουμε άγχος να δείξουμε ότι είμαστε καλοί παίκτες. Με τους Τσαρτσαρή και

Keywords
Τυχαία Θέματα