Δόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ… Χαντ

Οταν το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Βαγγέλης Αγγέλου "ψήφιζε" υπέρ της παραμονής του Τζέρεμι Χαντ στον Αρη, το έκανε έχοντας στο μυαλό του δύο πράγματα. Το πρώτο είχε να κάνει με την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους "κίτρινους" από τη FIBA. Μια απαγόρευση η οποία έχει δημιουργήσει εδώ και πολύ καιρό έντονο πονοκέφαλο σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με ξένους παίκτες. Ο δεύτερος λόγος που ο τότε τεχνικός της ομάδας αποφάσισε να διατηρήσει

στο ρόστερ τον Αμερικανό φόργουορντ, ήταν οι εμφανίσεις του, σχεδόν από το μέσο του περυσινού πρωταθλήματος κι έπειτα.

Ο Χαντ από την ενδέκατη αγωνιστική της περασμένης σεζόν και μέχρι το τέλος της, έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μια πολύ σημαντική λύση κι όχι μια αναγκαστική επιλογή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεπεραστούν οι όποιοι φόβοι υπήρχαν για το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο κι ο 31χρονος να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Τα πράγματα όμως μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν εξελίσσονται όπως θα ήλπιζαν οι άνθρωποι του Αρη. Ο Αμερικανός που πέρυσι μετρούσε 7,5 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής, φέτος αποτελεί φάντασμα του καλού του εαυτού.

Τα προβλήματα στα γόνατα επέστρεψαν και μάλιστα δριμύτερα, αφού η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το καλοκαίρι δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ότι ο Χαντ έπαιξε ως τώρα μόλις σε 13 από τους 20 αγώνες της ομάδας του και είναι δεδομένο πως κόντρα στον Ολυμπιακό θα πάρει ακόμη μια απουσία. Οσο για τα στατιστικά του; Αυτά έχουν καταρρακωθεί, μιας κι ο Αμερικανός φέτος προσφέρει μόλις 1,7 πόντους και 1,5 ριμπάουντ παίζοντας 12,5 λεπτά σε κάθε αναμέτρηση, τη στιγμή που σουτάρει με το παιδικό, 18,5% έξω από τη γραμμή του τριπόντου.

Keywords
Τυχαία Θέματα