Nέα...κόλπα από ΟΠΑΠ!

Nέα...κόλπα από τον ΟΠΑΠ που μετά τις διοικητικές αλλαγές η εταιρεία δεν ...κρύβεται πίσω από τις τριάδες και αλλάζει πολιτική περνώντας στην ...επίθεση με την έννοια ότι σε πολλά παιχνίδια ήδη στο ποδόσφαιρο βγαίνει στις υψηλότερες τιμές της Ευρώπης παίρνοντας μεγαλους όγκους τζίρου στο ίδιο σημείο και κυρίως ξεκινώντας σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις από αυτή την εβδομάδα όπως θα δούμε και στο νέο κουπόνι και αναφερόμαστε στις λεγόμενες

"πονηρές" τύπου Β' Ιταλίας κτ΄με δυάδες και καλές τιμές. Στο μπασκετικό κουπόνι πάντως ο ΟΠΑΠ παίρνει άριστα εδώ και καιρό χωρίς να ξεχνάμε ότι ένα μικρό τσίμπημα προς τα κάτω δεν αλλάζει την άποψη αυτή καθώς παίζουμε χωρίς όρια , πληρωνόμαστε άμεσα στο πρακτορείο μας και χωρίς το ονομά μας που μετά από μερικές νίκες βλέπεις στο εξωτερικό να αποδέχονται συνήθως ελάχιστα ποσά σου .

Και μην ξεχνάμε και ότι στην γκανιότα υπάρχει και η προμήθεια των πρακτόρων. Στο μπάσκετ ειδικά οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές και τα ειδικά στοιχήματα και τα μονά αποδεκτά ήρθαν από πέρσι και φέτος τα έχουμε στα Φάιναλ Έιτ αλλά και στην Α 1 που μπαίνουν και απλές νίκες . Χτες για παράδειγμα κάποιος έπαιζε την απλή νίκη του Άρη απλά και κατανοητά στο 1,40 χωρίς πόντους κτλ και πληρωνόταν το ματς με τον ΑΓΟΡ που το κάναμε και δυάδα με την Ιντιάνα από προχτές στο ΝΒΑ σε σκέτη νίκη . Αντίστοιχα και στα Φάιναλ Έιτ που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον σε Ισπανία και Ιταλία έχουμε και απλές νίκες σε πολλές αναμετρήσεις και φυσικά και πολλά ειδικά στοιχήματα.

Πάμε να δουμε όμως τι κάνουμε σήμερα που διαλέγουμε την νίκη του Απόλλωνα στην Πατρα με τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι διαλέγοντας όμως εμείς την έδρα και την φόρμα των πατρινών. Στα άλλα ματς στην Α 1 θα πάμε με τα άντερ σε Τρίκαλα και Κηφισιά και ακόμα με την νίκη της Μάλαγα στην Ισπανία στο Κύπελλο και τον άσο της Ρεάλ στο χάντικακ.

**Η πλήρης ανάλυση σε άλλες σελίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα