Live από το ΣΕΦ η μάχη του Ολυμπιακού με την πρωτοπόρο Ρεάλ!

Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ, εδώ θα είμαστε μέχρι και την έναρξη του σπουδαίου αγώνα του Ολυμπιακού με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

19:27 Αυτή την στιγμή ελάχιστοι φίλαθλοι υπάρχουν στις κερκίδες, ενώ για το πρώτο ζέσταμα από πλευράς Μαδριλένων έχει βγει μόνο ο Αντρές Νοτσιόνι. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός

θα παραταχθεί χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

19:39 Πλέον από πλευράς γηπεδούχων έχουν βγει το γήπεδο για τα πρώτα σουτ το αμερικάνικο δίδυμο στα γκαρντ Ουότερς και Γκριν, ενώ από την Ρεάλ «παρέα» στον Αργεντίνο φόργουορντ κάνουν οι Τόμπκινς, Μασιούλις και Σουάρεζ.

20:04 Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει μία ώρα περίπου πριν την έναρξη του μεγάλου ματς. Μάλιστα όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός το παιχνίδι έχει γίνει sold out.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 19-8 ρεκόρ ενώ οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2015 και πρώτοι της βαθμολογίας έχουν 20-7. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν την νίκη για να φτάσουν την Ρεάλ, αλλά πρέπει να καλύψουν και το -18 του πρώτου αγώνα (83-65) για να πάρουν και την διαφορά.

20:31 Η πρώτη ομάδα που βγήκε για την τελική προθέρμανση στο ΣΕΦ είναι οι Πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι χειροκροτήθηκαν έντονα από το κοινό που είναι μέχρι στιγμής στις εξέδρες.

20:40 Λίγα λεπτά μετά την παρουσία της στο γήπεδο έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

20:56 Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Οθέλο Χάντερ για την προσφορά του σύλλογο, ενώ μετά από λίγο έγινε και η επίσημη παρουσίαση των δύο ομάδων. όλα είναι πλέον έτοιμα στο ΣΕΦ για την έναρξη του μεγάλου ευρωπαϊκού ντέρμπι.

Keywords
Αναζητήσεις
ολυμπιακος-ρεαλ μπασκετ 24_3_2017 live
Τυχαία Θέματα