Μανωλόπουλος: "Αν παλέψουμε θα τα καταφέρουμε"

Την εκτίμηση ότι τα Τρίκαλα θα πρέπει να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κόροιβο για να κλειδώσουν και τυπικά την υπόθεση παραμονή εξέφρασε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Τα Τρίκαλα υποδέχονται το μεσημέρι του Σαββάτου (25/03) τον Κόροιβο σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με

τις δύο ομάδες να θέλουν να παλέψουν για την μάχη της παραμονής στη Basket League. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση τονίζοντας ότι αν η ομάδα του δείξει την απαιτούμενη συγκέντρωση και το ανάλογο πάθος θα πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή την φορά δεν έχω να σχολιάσω πολλά πράγματα. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα από το τοπ επίπεδο επιστρέφουμε με ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Μπορεί ο αντίπαλος μας να "καίγεται" για την νίκη, αλλά και εμείς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μαθηματικά, να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε.

Μυστικά και τακτικές δεν υπάρχουν. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, παλέψουμε για κάθε φάση και κάθε κατοχή με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σωτήρης».

Keywords
Τυχαία Θέματα