H έκρηξη του «Κούνμπο» και νίκη για την Team Hill (vid's)

Εξαιρετικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο «Rising Stars Challenge» το οποίο άνοιξε το τριήμερο του All Star Weekend και έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε σε αυτό γράφοντας ιστορία. Ο 19χρονος rookie των Μπακς αγωνίστηκε με την ομάδα του Grant Hill στο παιχνίδι που έγινε στη Νέα

Ορλεάνη, και ήταν αυτός που με δυο εντυπωσιακά καρφώματα (μπορείται να τα δείτε σχετικό video) σφράγισε τη νίκη της Team Hill με 142-136. Ο «Κούνμπο» αγωνίστηκε για συνολικά 17 λεπτά έχοντας 9 πόντους με 3/3 δίποντα, 3/4 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κόψιμο κερδίζοντας το χειροκρότημα στο φινάλε.

MVP του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Αντρέ Ντρούμοντ (photo) των Πίστονς ο οποίος είχε 30 πόντους με 12/21 δίποντα αλλά και το εκπληκτικό ρεκόρ των 25 ριμπάουντ. Εξαιρετικός...σε ένα άτυπο διαγωνισμό τριπόντων στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και ο Ντιον Ουέιτερς με 31 πόντους και 4/6 τρίποντα. Για την ηττημένη ομάδα του Chris Webber ο Τιμ Χάνταγουεϊ Τζούνιορ είχε 36 πόντους με 12/23 σουτ, ενώ ο οικοδεσπότης Άντονι Ντέιβις σκόραρε 16 πόντους με 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Για την ιστορία στην Τeam Hill, στην οποία αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ήταν ο μοναδικός rookie της ομάδας! Η σύνθεση της ομάδας αποτελούνταν από τους Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ), Μπράντλεϊ Μπίαλ (Ουάσιγκτον), Αντρέ Ντρούμοντ (Ντιτρόιτ), Χάρισον Μπάρνς (Γκόλντεν Στέιτ), Τέρενς Τζόουνς (Χιούστον), Γιόνας Βαλαντσιούνας (Τορόντο), Ντιόν Ουέιτρες (Κλίβελαντ) και Μάιλς Πλάμλι (αντικατέστησε τον τραυματία Πέρο Άντιτς). Η σύνθεση της Τeam Webber, η οποία είχε 7 rookies στην σύνθεση της αγωνίστηκε με τους Άντονι Ντέιβις (Νιου Όρλεανς), Μάικλ-Κάρτερ Ουίλιαμς (Φιλαδέλφεια), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (Νέα Υόρκη), Τρέι Μπερκ (Γιούτα), Τζάρεντ Σάλιγκερ (Βοστόνη), Μέισον Πλάμλι (Μπρούκλιν), Βίκτορ Ολαντίπο (Ορλάντο), Στίβεν Άνταμς (Οκλαχόμα) και Κέλι Όλινικ (Βοστόνη).

Το απρόοπτο της βραδιάς έγινε όταν ο MVP της αναμέτρησης Αντρέ Ντρούμοντ πήγε να παραλάβει το βραβείο του, για το οποίο δήλωνε σίγουρος στο ημίχρονο: «στόχος είναι να κερδίσω και να πάρω το βραβείο του MVP» καθώς το είδε να πέφτει και να σπάει (δείτε το video). Παρόλα αυτά, και παρά την αρχική αμηχανία αντέδρασε με χαμόγελο, το πήρε και το σήκωσε στον αέρα με την χαρακτηριστική κίνηση των θριαμβευτών.

TEAM HILL: Μπάρνς 16 (2), Ντρούμοντ 30 (25 ριμπ.), Βαλαντσιούνας 4, Μπίαλ 21 (4/8 τριπ.), Λίλαρντ 13 (1/5 τριπ. - 5 ασίστ), Ουέιτερς 31 (4/6 τριπ. - 7 ασίστ), Τζόουνς 14 (7/10 διπ.), Αντετοκούνμπο 9 (3/3 διπ.), Πλάμλι 4.ΤΕΑΜ WEBBER: Ολίνικ 9 (4/5 διπ.), Σάλινγκερ 13, Ντέιβις 16 (8 ριμπ.), Ολαντίπο 13 (1), Κάρτερ-Ουίλιαμς 17 (9 ριμπ.), Μπέρκ 6 (0/7 τριπ. - 6 ασίστ), Άνταμς 6, Χάρνταγουέϊ 36 (7/16 τριπ.), Πλάμλι 20 (10/13 διπ.)
Keywords
Τυχαία Θέματα