Do the... Wright thing! (vid's)

Ο Παναθηναϊκός... αντεπιτίθεται μετά την ήττα από τη Μάλαγα, καθώς κινείται για τη μεταγραφική του ενίσχυση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ των πρωταθλητών, που θέλουν να προσθέσουν λύσεις και ποιότητα στον «άσο».

Επικρατέστερος αυτή τη στιγμή θεωρείται ο Ζακ Ράιτ που είχε... συστηθεί στην Α1 με τη φανέλα του Ρεθύμνου τη σεζόν 2011/2012, με τους Γερμανούς μάλιστα να υποστηρίζουν πως η Μπάμπεργκ με την οποία έχει συμβόλαιο, είναι έτοιμη να συναινέσει στην

παραχώρηση του Αμερικανού γκαρντ με βοσνιακό διαβατήριο στον Παναθηναϊκό και φέρονται κοντά στην απόκτηση του Τζάστιν Ντέτμον της Ζαλγκίρις για να τον αντικαταστήσουν!

Την Τρίτη (11/2) είχε προηγηθεί δημοσίευμα από την Ιταλία που υποστήριζε πως οι «πράσινοι» είναι κοντά στην απόκτηση του Ράιτ, ο οποίος εφόσον έρθει δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Top-16 από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, δηλαδή από την αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο Ράιτ δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται, καθώς έχει εξεταστεί σοβαρά και η περίπτωση του Που Τζέτερ, ωστόσο η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ με ουκρανικό διαβατήριο είναι περίπλοκη, καθώς αγωνίζεται στην Κίνα και κυνηγά με την ομάδα του την είσοδο στα πλέι οφ, με την κανονική περίοδο της CBA να ολοκληρώνεται την Κυριακή (16/2).

Παράλληλα υπάρχει στον... ορίζοντα και ο Ντόνι ΜακΓκραθ που έχει προταθεί. Ο ΜακΓκραθ θυμίζουμε πως πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, απ' όπου αποχώρησε για να πάει στη Ζαλγκίρις, ενώ φέτος αγωνίζεται στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα