Μπαρτζώκας: «Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον αγώνα με αντίπαλο την Εφές Αναντολού. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που τον ευχαρίστησε, ενώ ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια.

«Κάναμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Αυτές οι τρεις συνεχόμενες νίκες που κάναμε. Ανεξάρτητα από την διαφορά είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Κάναμε το παιχνίδι που μας βόλευε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3 ασίστ και τελειώσαμε με 16. Ελέγξαμε λίγο το ριμπάουντ. Κερδίσαμε σχετικά εύκολα και δεν επιβαρύναμε

τους παίκτες μας που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας που μας βοηθάει πάρα πολύ στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς Αγγέλου, στον Κώστα (σ.σ. Βασιλειάδη) και στον Τζαμόν (σ.σ. Γκόρντον) καλή συνέχεια. Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπροστά μας και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε εκείνο με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέβαλλε τον ρυθμό του τόνισε πως «μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, αλλά πάντα έχει σχέση και ο αντίπαλος. Μας βοήθησε ο αντίπαλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα